Vacature

Assistent accountant

Wat bieden we jou?

Assistent accountant | Minimaal 3 jaar relevante werkervaring | Samenstel- en adviespraktijk | Dordrecht e.o. | Vaste baan | Midcareer

Je begeleidt beginnende assistenten in het periodiek verwerken van administraties. Daarnaast stel je jaarrekeningen samen en verzorg je aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Uiteraard heb je een belangrijke rol als aanspreekpunt naar de klant. Je maakt deel uit van een team met ervaren en enthousiaste collega’s van wie je “on the job” veel gaat leren.

Werken bij deze relatie is kiezen voor een juiste balans tussen werk, studie/persoonlijke ontwikkeling en vrije tijd en een informele werksfeer. Naast een goed salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden zij hun medewerkers een compleet pakket met in- en externe opleidingen en cursussen. Zowel gericht op vakinhoudelijke als persoonlijke competenties. Voor de arbeidsvoorwaarden geldt dat persoonlijk maatwerk standaard is.
Het is een accountantskantoor dat enerzijds met ruim 180 medewerkers een relatief compacte organisatie is, maar anderzijds wel uitstekende en professionele opleidingsmogelijkheden, begeleiding, carrièreperspectief en vakinhoudelijke uitdaging biedt. Een organisatie die niet hiërarchisch is, waar iedereen elkaar kent en waar daadwerkelijk korte communicatielijnen zijn. Het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat vragen we van jou?

Functie eisen
Je hebt een opleiding (HBO of Master) op het gebied van Accountancy gevolgd, of je bent hiermee bezig.

Profiel
Je bent een gedreven professional met een stevige persoonlijkheid. Een gesprekspartner voor de ondernemer en in staat om duurzame klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Naast accountant ben je ook adviseur. Je bent bovendien collegiaal, integer, zorgvuldig en flexibel.

In opdracht van onze relatie doen wij de werving en selectie. Heb je interesse dan kan je direct via de button solliciteren! Heb je nog vragen dan kan je ons bellen of mailen via 085 0477521 of capelle@trend.nl. Tot snel!

Vacaturenummer: 1759996
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Financieel
Standplaats: Dordrecht
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Deel deze vacature
Assistent accountant

Solliciteren