Vacature

Inside sales medewerker

Wat bieden we jou?

Voor een toonaangevende organisatie in omgeving Utrecht zijn we op zoek naar een accountmanager binnendienst. De organisatie biedt oplossingen, diensten en technische producten voor verschillende vraagstukken in onderander de horeca- en ziekenhuisbranche.

In de functie van accountmanager binnendienst heb je een divers takenpakket! Zo is het een veelzijdige functie met commerciële en administratieve aspecten.

De commerciële taken zijn voornamelijk telefonisch. Hierbij weet je duurzame relaties op te bouwen bij je klanten en prospects. Daarnaast ga jij je ook gaan richten op nog onbekende organisaties om de organisatie op de kaart te zetten. Zo weet jij telefonisch new business te creëren en afspraken in te plannen voor de accountmanagers. Wanneer de gelegenheid zich voor doet, kan jij je aansluiten bij het bezoek van de accountmanager waar jij de afspraak voor hebt ingepland.
Je administratieve taken zijn gericht op het verwerken van orders. Deze weet je goed te verwerken en te bewaken. Daarnaast volg je ook de administratieve acties op van de sales medewerkers. Jij bent dus ook de schakel tussen de klant en leverancier.
Je zal komen te werken binnen het sales team van de organisatie dat bestaat uit 6 collega’s, waaronder twee accountmanager binnendienst collegas en verder buitendienst medewerkers.

Wat mag je van de organisatie verwachten:

  • Direct in dienst bij de opdrachtgever
  • Een salarisindicatie tussen de € 2.300 en € 3.000 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, afhankelijk van ervaring
  • Ontwikkelingsmogelijkheden binnen de organistatie

Wat vragen we van jou?

  • Een afgeronde hbo of wo-opleiding
  • Het is een pré als je commerciële werkervaring hebt
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede beheersing van de Engelse taal. Vanwege een internationale manager zal jij intern in het Engels moeten communiceren. Al het klantencontact voer je voornamelijk in het Nederlands
Ook ben je analytisch ingesteld en heb je een dienstverlenende instelling.

Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan meteen of stuur je cv naar demeern@trend.nl Contact opnemen kan natuurlijk ook door te bellen naar Trend De Meern 030-6665624
Vacaturenummer: 1761886
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: HARMELEN
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Inside sales medewerker

Solliciteren