Vacature

Franstalig klantenservice medewerker

Wat bieden we jou?

Een allround functie als Franstalig klantenservice (32 - 40 uur per week mogelijk, vaste baan) binnen een informele organisatie in Zeist. Je werkt binnen een prettige informele werksfeer. De organisatie is goed bereikbaar met OV en de auto.

Ben jij native Frans, of beheers jij de Franse taal uitstekend en vind jij het leuk om een divers takenpakket op je te nemen? Dan is dit wellicht jouw ideale nieuwe baan!

Je kan direct aan de slag in deze diverse functie als customer service medewerker. Sinds enige tijd heeft deze organisatie ook Franse klanten en jij zal dan ook verantwoordelijk zijn voor de Franse tak van de organisatie. Je staat de klanten te woord met vragen, klachten of opmerkingen over hun bestellingen en/of de producten. Op accurate wijze leg jij alles administratief vast in het systeem en handel jij de zaken zelfstandig af.

Naast de werkzaamheden op de klantenservice, ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het bijhouden van diverse webshops. Door jouw talenkennis ben jij in staat content te vertalen van de Nederlandse naar de Franse taal en andersom. Je zal productomschrijvingen gaan maken en zorgt ervoor dat de producten compleet en accuraat op de Franse webshops staan, zodat klanten een goede indruk krijgen van de productsoorten en de specificaties.

Je gaat in deze diverse functie aan de slag bij een groeiende en informele organisatie in Zeist. Zij beheren diverse webshops gericht op klein elektronica en keukenapparatuur. Sinds enige tijd is deze organisatie ook de Franse markt aan het aanboren en kan daarin jouw ondersteuning gebruiken!

De salarisindicatie voor deze functie bedraagt maximaal € 2.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

Wat vragen we van jou?

Een uitstekende of native beheersing van de Franse taal. Door jouw talenkennis ben je in staat om gemakkelijk de klanten te woord te staan en op de webshop teksten te vertalen. Je hebt al eerder ervaring opgedaan binnen de klantenservice en van nature heb jij een servicegerichte houding. Uiteraard kan je goed overweg met computers en ben je in staat om op zeer korte termijn de webshop bij te houden.

  • Het betreft een functie met uitzicht op een vast dienstverband;
  • De functie is voor 32 tot 40 uur per week mogelijk;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in een straal van 25 kilometer van Zeist.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton of stuur jouw CV naar zeist@trend.nl. Voor meer informatie kun jij contact opnemen met Trend People Zeist via 030-6922222.
Vacaturenummer: 1761760
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Karin Blom
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Karin Blom
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Franstalig klantenservice medewerker

Solliciteren