Vacature

Medewerker Technische Dienst

Wat bieden we jou?

Heb jij een passie voor techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!Voor de productie afdeling van een toonaangevende organisatie in de horeca branche zijn wij namelijk opzoek naar een medewerker Technische Dienst.

In deze rol maak je deel uit van het team Technische Dienst, op dit moment bestaande uit 6 medewerkers Technische Dienst onder leiding van een teamleider.

Het is een veelzijdige functie waar jij je voornamelijk bezig zal houden met preventief onderhoud aan het machinepark. Om het machinepark te leren kennen zal je de eerste maanden met de collega’s van de Technische Dienst meelopen. De organisatie vraagt daarin leergierigheid, goede luistervaardigheden, geduld, maar ook een proactieve werkhouding. Ten behoeve van het preventieve onderhoud zal je ook veel sleutelen aan de machines, storingen verhelpen en zelfstandig reparaties uitvoeren. Je deinst er dan ook niet voor terug om je handen vuil te maken!

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een functie als medewerker Technische Dienst of in een functie met eerstelijnsonderhoud in een productieomgeving of je beschikt over een mbo-opleiding richting werktuigbouwkunde/elektrotechniek/ mechatronica;
  • Je hebt kennis van elektrotechniek en pneumatiek (kennis van PLC techniek is een pré);
  • Je beschikt over voldoende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal (in woord);
  • Je hebt een flexibele houding, ook ten aanzien van werktijden: In de productie is je rooster namelijk afhankelijk van diensten:
Zo zijn er ochtenddiensten (6:00-13:45), middagdiensten (13:45-21:00) en dagdiensten (8:00-16:30). De werkroosters worden in onderling overleg afgestemd op de werktijden van productie.
Vacaturenummer: 1760668
Uren per week: 36.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Janneke Jansen
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Medewerker Technische Dienst

Solliciteren