Vacature

Junior accountmanager

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als junior accountmanager in de logistiek bij een onderneming in Huizen. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? En heb je een commerciële gedachtegang? Lees dan verder! Het nieuwe kantoor biedt jou een mooie centrale locatie in Huizen. Je gaat nauw samenwerken met de directeur van het bedrijf, welke jou graag de kneepjes van het vak wil gaan leren. Je krijgt veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheid. Jouw dag ziet er als volgt uit:Je komt ochtends binnen in het modern ingerichte kantoor, legt je spullen op jouw bureau en loopt vervolgens naar de keuken om een kopje koffie of thee voor jezelf en jouw collega’s te maken. Daarna ga je aan de slag, je opent jouw laptop en leest de mail. Doordat jouw collega al heel veel contacten heeft gemaakt, kan je verder met zijn leads. Er staat een telefoonnummer in de zojuist geopende mail, je schroomt niet en belt de klant. Na een leuk en warm gesprek, heb je weer energie gekregen om verder aan de slag te gaan. Je maakt notities en zet afspraken op de mail. Volgende klant, je zoekt de relevante informatie op, bekijkt de laatste ontwikkelingen en bedenkt wat jij wil bereiken met jouw telefoontje. Vervolgens bel je de klant en probeert jouw doelstelling te behalen. Niet gelukt? Volgende keer beter! De aanhouder wint. Je hebt de hele dag contact met mensen, mag op den duur mee naar afspraken en leert van de mensen om je heen.
Je komt te werken in een klein team, kwaliteitsvol werk leveren is belangrijk. Het bedrijf is erg aan het groeien, en jij kan meegroeien!

Wat vragen we van jou?

Wat vragen wij? * Je hebt HBO werk-denk niveau; * Naast een goede beheersing van de Nederlandse taal, beheers jij ook de Engelse taal in woord en geschrift;

  • De logistieke sector wekt jouw interesse, en je hebt technische affiniteit; * Het begrip commercialiteit is niet nieuw voor jou;* Je bent ‘eager for work’.
Voor deze functie is een salarisindicatie afgegeven van €1800 o.b.v. een 40-urige werkweek. Naast dit salaris zijn er heel interessante secundaire voorwaardes. Er is een bonusstructuur aanwezig, waarbij jouw inzet bepaald hoeveel je extra gaat verdienen. Dit kan €200,- zijn maar ook €3500,-. Je krijgt 25 vakantiedagen en een laptop van de zaak. Heeft deze vacature jouw interesse gewekt of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jullietta Calmero op 085-2735839 of mail jouw cv met motivatie naar almere@trend.nl. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.
Vacaturenummer: 1760025
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: Huizen
Contactpersoon: Jullietta Calmero
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jullietta Calmero
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Junior accountmanager

Solliciteren