Vacature

Medewerker marketing- en salessupport

Wat bieden we jou?

Een functie binnen de Salesafdeling. Je doorloopt meerdere verkoopgerelateerde afdelingen in een relatief korte periode om je meest sterke punten te kunnen ontplooien. Je bent verantwoordelijk voor marketing (de website, de social media kanalen en meedenken over acties richting (potentiële) klanten). Daarnaast ontwikkel jij je snel op het gebied van verkoop, waarbij je de afdeling volledig ondersteunt op administratief gebied. In de loop der tijd kan jij je uiteraard ontwikkelen in de verkoop.

Je komt terecht in een internationale groothandel in een niche markt. Zij bedienen een verscheidenheid aan klanten zoals multinationals, ingenieurs, apparatenbouwers en projecthandelaren. Vanuit de kantoren in Nijkerk en de Verenigde Arabische Emiraten bewerken zij de gehele wereld met een internationaal, jong en enthousiast team van medewerkers.

Wat vragen we van jou?

Heb jij kortgeleden een HBO-opleiding afgerond, sta je te popelen je opgedane school- en stage ervaring toe te passen maar vind je diverse richtingen interessant? Lees dan snel verder of de combinatiefunctie tussen marketing en sales iets voor je is!
Naast de gezonde dosis energie, leergierigheid en je diploma vragen wij:
Zeer goede beheersing van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift, een commerciële instelling, excellente communicatieve vaardigheden en goede kennis van online marketing.

Vacaturenummer: 1759541
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: NIJKERK GLD
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
Medewerker marketing- en salessupport

Solliciteren