Vacature

Administratief/secretarieel medewerker

Wat bieden we jou?

Voor een stichting in Utrecht zijn wij op zoek naar een administratief/secretarieel medewerker. (36 uur per week, tijdelijke baan, Utrecht). Kun je verschillende werkzaamheden goed overzien, weet je prioriteiten te stellen en is het geen probleem als werkzaamheden door elkaar heen lopen? Ben jij daarnaast gedreven, hardwerkend en flexibel? Dan is deze organisatie op zoek naar jou!De stichting verzorgt jaarlijks verschillende cursussen. Het cursusbureau is verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische werkzaamheden die verricht worden ten behoeve van de opleiding, cursisten en docenten.

Functieomschrijving:Geen dag is hetzelfde. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een veelzijdig takenpakket. Op het cursusbureau ondersteun je en werk je nauw samen met de andere medewerkers van het cursusbureau en word je betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Je taken bestaan voornamelijk uit:* Uitvoerende activiteiten rondom de opleidingen zoals opstellen van lesroosters, reserveren van locaties, opstellen van aanstellingsbrieven, organisatie rondom plannen van intakegesprekken* Maken van (digitaal) lesmateriaal en verzorgen van lesboeken

  • Organiseren en bewaken van het proces rondom afstudeerscripties* Verzorgen van de bestellingen van kantoorartikelen * Verantwoordelijk voor de archiveerwerkzaamheden en cursistenadministratie* Verstrekken van informatie en beantwoorden van vragen aan de telefoon en per e-mail* Je bent back-up voor de medewerker van de financiële administratie door inkomende facturen en declaraties te controleren.

- Een zelfstandige, verantwoordelijke functie in een dynamische organisatie met een open en informele werksfeer. - Een salaris van €2550,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband, afhankelijk van ervaring.
- Aanstelling gedurende zwangerschapsverlof november - eind april 2020 met eventueel uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat vragen we van jou?

  • MEAO/MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Aantal jaren ervaring als administratief/secretarieel medewerker;
  • Prima communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Professioneel, klantgericht, ondernemend, oog voor detail en kwaliteit;
  • Initiatiefrijk en niet bang om de handen uit de mouwen te steken;
  • Woonachtig in Utrecht of directe omgeving;
  • Word, Excel, Access, Powerpoint en Outlook kennen geen geheimen voor jou;
  • Enthousiast, betrokken, klantvriendelijk, collegiaal, flexibel en zelfstandig.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Ben jij in staat om overzicht te behouden en met 1001 taken tegelijk bezig te zijn? Wacht dan niet langer met reageren op deze veelzijdige functie als administratief/secretarieel medewerker. Je kan reageren via de sollicitatiebutton of door jouw CV en uitgebreide motivatie te mailen naar utrecht@trend.nl. Voor vragen kan je bellen naar 030-2311913 en vragen naar Kim Westhoff, zij helpt je graag verder.
Vacaturenummer: 1759641
Uren per week: 36.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Mevrouw K. Westhoff (Kim)
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Westhoff (Kim)
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Administratief/secretarieel medewerker

Solliciteren