Vacature

Gastvrouw / Gastheer

Wat bieden we jou?

Een afwisselende functie als gastvrouw / gastheer bij een woonzorgvoorziening in de omgeving van Nieuwegein. Vaste parttime baan, gastvrouw, gastheer, facilitair. Werktijden van 16:00 uur tot 19:00 uur op maandag tot en met zondag, werkdagen in overleg.

Ben jij sociaal, heb je affiniteit met ouderen en vind je het fijn om voor mensen te zorgen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als gastvrouw / gastheer zorg je ervoor dat alle inwoners om 17:00 uur kunnen gaan eten. Je dekt de tafel, zorgt ervoor dat het brood klaarstaat, ruimt na afloop alles weer op en schenkt de koffie in. Daarnaast zorg je ervoor dat de bewoners zich prettig en thuis voelen: je maakt bijvoorbeeld een praatje met ze of speelt zo nu en dan een spelletje mee.

Je komt te werken in een kleinschalige particuliere woonzorgvoorziening. In de 18 appartementen wonen ouderen die lichamelijke of psychische klachten hebben waardoor ze niet meer zelfstandig kunnen leven. Er wordt omvangrijke zorg verleend, die een stap verder gaat dan ‘gewone zorg’. Wonen en welzijn staat voorop. Binnen de organisatie hangt een familiaire sfeer en iedereen werkt nauw met elkaar samen.

Wat wordt er geboden:

  • Een vaste baan, per direct
  • Salaris in overleg te bepalen
  • Werktijden van 16:00 uur tot 19:00 van maandag tot en met zondag, het is ook mogelijk om een paar dagen te werken (werkdagen zijn in overleg bespreekbaar)
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO

Wat vragen we van jou?

Jij hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil ouderen graag een fijne en gezellige tijd geven! Verder beschik je over:

  • Een auto of fiets (de woonzorgvoorziening is niet met het OV te bereiken)
  • Enthousiasme en empathisch vermogen
  • Affiniteit met ouderen en werk in de keuken

SOLLICITATIEPROCEDURE

Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de enthousiaste gastvrouw /gastheer die wij zoeken? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Anne van de Meent of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Houten, volgt er een gesprek bij de organisatie.
Vacaturenummer: 1759429
Uren per week: 21.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Facilitair
Standplaats: HEI EN BOEICOP
Contactpersoon: Anne van de Meent
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Anne van de Meent
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature

Solliciteren