Vacature

Facilitair medewerker

Wat bieden we jou?

Voor een toonaangevend medisch technologiebedrijf zoeken wij een facilitair medewerker ( 20 uur /Amsterdam/ vaste baan)

Voor één van onze klanten in regio Amsterdam zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team. Het team is verantwoordelijk voor het verzorgen van het facilitair management voor een high profile klant.
Als Facilitair medewerker zal je belangrijkste taak worden het ontzorgen van de klanten op vele fronten. Van het begeleiden van leveranciers, het klaarzetten van een vergadering met lunch tot het oppakken van kleine klusjes. Het onderhouden van een goede klantrelatie is van groot belang en zij weten je dan ook gemakkelijk te vinden met allerhande vragen en problemen.

Hoofdtaken:

  • Algemene facilitaire (operationele) ondersteuning bieden aan de klant gedurende kantoortijden.*Het bijhouden en fatsoeneren van de vergaderruimten en assisteren bij voorkomende (technische) problemen. *Voorraadbeheer; zelfstandig en pro actief, zodat de klant nooit misgrijpt. Je stemt de inkoopbehoefte af met het facilitaire team en samen onderhouden jullie een goede relatie met de leveranciers.*Assisteren van de Facility Manager (klant) bij een grote diversiteit aan taken.*Kleine (technische) klussen zelfstandig afhandelen.*Begeleiden van diverse leveranciers en toezien dat werkzaamheden tijdig, en conform afspraken, worden uitgevoerd en/ of geleverd.

De 20 uur is verdeeld over 5 dagen. Je werkt van maandag tot en met donderdag van 8.00 - 12.00 uur en op vrijdag van 14.00-18.00 uur.

Wat kan de opdrachtgever jou bieden:
  • Een zeer afwisselende baan binnen een internationale omgeving;
  • Salarisindicatie is tussen de € 1.800,- en € 2.100,- bruto maandsalaris (afhankelijk van ervaring);
  • Er wordt veel georganiseerd met het team: waterskiën, wintersport, rondje varen etc.

Wat vragen we van jou?

We zijn op zoek naar gemotiveerde aanpakker met ervaring binnen het facilitaire werkveld, waarvoor gastvrijheid in het bloed zit en iemand die oog heeft voor detail. Je ziet het helemaal zitten om in een Internationale omgeving ervaring op te doen binnen het facilitaire werkveld. Wij zoeken jou met:

  • Je hebt mbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt al ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt goed overweg met het MS Officepakket;
  • Jij omschrijft jezelf als een echte aanpakker, enthousiast en flexibel inzetbaar.


Zoek jij een afwisselende baan waarbij je klantgericht te werk gaat en je ook regelmatig kleine technische problemen oplost? Dan is dit jouw baan! Reageer nu via de sollicitatiebutton of stuur je CV en motivatie naar utrecht@trend.nl. Heb je vragen? Bel ons op 030-2311913 en wij helpen je graag verder.
Vacaturenummer: 1759079
Uren per week: 20.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Facilitair
Standplaats: AMSTERDAM
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Jill Snel
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Facilitair medewerker

Solliciteren