Vacature

Marketing medewerker

Wat bieden we jou?

Als onderdeel van het marketing en sales team ben jij verantwoordelijk voor het bedenken en uitvoeren van online marketingstrategieën, het beheren van de website en interne verslaglegging en communicatie.

Voor klanten, relaties en collega's van het salesteam en andere afdelingen ben jij het eerste aanspreekpunt. Op marketinggebied denk je mee met het bepalen van de marketingstrategie en zorg je voor de uitvoering van marketingactiviteiten. Je houdt onder andere de app bij, zorgt voor het bijhouden van de website en alle social media uitingen. Je hebt een vlotte pen en weet passende teksten te schrijven voor presentaties, de website, catalogi en handleidingen. Alle (online) communicatie uitingen creëer je zelf in Adobe.

Je komt te werken in een betrokken en enthousiast team van vier collega's. De organisatie biedt oplossingen voor alle gebieden van elektronische installatie. Innoveren en samenwerken zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfscultuur. Ze werken internationaal, maar hechten veel waarde aan regionale markten. Ze bieden een zelfstandige functie binnen een dynamische omgeving met ruimte om je te ontwikkelen.

  • Fulltime functie;
  • Vaste baan;
  • Informele en resultaatgerichte werksfeer;
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling;
  • Salarisindicatie: € 2.000 - € 2.500 bruto per maand op fulltime basis.

Wat vragen we van jou?

Je bent in het bezit van een diploma van een marketing gerelateerde opleiding en beschikt over actuele marketingkennis. Jouw kennis van online marketing en communicatie wil je graag actief inzetten en jezelf hierin verder ontwikkelen. Je bent een creatief persoon die goed kan werken met Adobe Photoshop en Indesign. Als persoon ben je flexibel, resultaatgericht, communicatief vaardig en gericht op samenwerken.

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Actuele kennis van marketing en communicatie;
  • Kennis van MS Office, Adobe Photoshop en Indesign;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal;
  • Enthousiast, zelfstandig en ondernemend.

Herken jij je in dit profiel? We komen dan graag met jou in contact! Reageren kan via onze website of door een mail te sturen naar woerden@trend.nl ter attentie van Wilke van Esterik. Voor vragen kun je contact opnemen met onze vestiging in Woerden op het nummer 0348-422216.
Vacaturenummer: 1759085
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Marketing / Communicatie
Standplaats: MIJDRECHT
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Marketing medewerker

Solliciteren