Vacature

Office assistant

Wat bieden we jou?

Hoe ziet een dag van een office assistent binnen dit bedrijf eruit? Elke dag is anders en je werkzaamheden zijn erg divers. Het bedrijf produceert en ontwerpt bedrijfsapparatuur in de horeca. Je bent het visitekaartje van dit bedrijf, je ontvangt de gasten en staat hen te woord. Een van de belangrijkste werkzaamheden is het beantwoorden van de telefoon. Er kunnen verschillende vragen worden gesteld: een apparaat is kapot, een klant heeft interesse in het product of de dealer zou graag iets over de levertijden willen weten. Jij bent degene die hen in de eerste lijn te woord staat, of indien nodig de telefoon doorschakelt naar de juiste persoon. Daarnaast zal je steeds meer administratieve taken oppakken; de orderverwerking maar ook het plannen van de medewerkers voor bepaalde services die worden verleend. Jouw collega's zullen ervoor zorgen dat je op deze gebieden goed wordt ingewerkt.
Het bedrijf is al meer dan 60 jaar gevestigd in Woerden. Dit bedrijf is net gefuseerd met twee andere bedrijven en maakt op dit moment een grote groei door. Dit is dan ook de reden dat deze functie tijdelijk wordt vervuld. Zij verwachten dat deze functie voor 6 maanden kan worden ingevuld. Dit kan ook uitlopen.

Je komt samen te werken met twee andere enthousiaste collega's die al een langere tijd binnen het bedrijf werkzaam zijn. Je hebt naast contact met klanten ook veel contact met andere collega's. Je hebt ze bijvoorbeeld nodig om vragen te beantwoorden. Je komt te werken in een modern ingericht kantoor, met een showroom waar er mogelijkheden bestaan voor klanten om deze te bezoeken.

  • Een fulltime functie voor 4 a 5 dagen in de week. Werktijden zijn in overleg.
  • Het salaris is afhankelijk van ervaring en is maximaal €2.500,- bruto, op basis van een 38-urige werkweek.
  • Functie voor ongeveer 6 maanden (onder voorbehoud).
  • De functie is per direct.

Wat vragen we van jou?

Je hebt al ervaring met het beantwoorden van de telefoon en hebt een prettige telefoonstem. Daarnaast ben je computervaardig en wil je snel nieuwe werkzaamheden oppakken. Daarnaast heb je een proactieve instelling; mocht je even niets te doen hebben, dan vraag je om nieuwe werkzaamheden. Als je ervaring hebt met het inplannen van monteurs, is dat een pré!

  • Prettige telefoonstem;
  • Computervaardig; kennis van officepakket.
  • Ervaring met lichte administratieve werkzaamheden.

Ben jij de office assistent die we zoeken? Reageer dan snel online door op de sollicitatiebutton te drukken. Voor vragen of je sollicitatie kan je bellen naar 0348-422216 of mailen naar woerden@trend.nl
Vacaturenummer: 1758997
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Mevrouw P. Manschot (Priscilla)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw P. Manschot (Priscilla)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Office assistant

Solliciteren