Vacature

(Tele)marketing medewerker

Wat bieden we jou?

Een baan als (tele)marketing medewerker bij een informele en open internationale organisatie. (24-40 uur, vaste baan, regio Soest)

Het betreft een internationale, technische organisatie. De klanten bevinden zich onder meer in industriële automatisering, offshore, scheepsbouw, evenementenindustrie, machinebouw en elektrotechniek. Wereldwijd heb jij 3.180 collega’s verdeeld over 35 landen maar bij het kantoor in regio Soest werken er circa 15 medewerkers.

In de functie van (tele)marketing medewerker ben jij 50% van de tijd aan het telefoneren met bestaande klanten (B2B). Je gaat bestaande klanten bellen met een bepaald doel, dit kan bijvoorbeeld zijn om een offerte na te bellen of een uitnodiging uit te delen voor een beurs. In gesprekken herken je verkoopsignalen, volgt deze ook op of zet de informatie door naar de juiste collega. Tevens ben jij samen met de marketing manager verantwoordelijk voor het uitwerken van diverse media uitingen. Voorafgaand aan een campagne krijg je een training waarna je goed van start kan gaan. Voorbeelden van overige werkzaamheden zijn het plaatsen van drukwerkbestellingen bij leveranciers, verzorgen van mailingen en het mede organiseren van evenementen zoals vakbeurzen.

Je komt te werken in een klein en informeel team binnen een internationale organisatie. De sfeer binnen het team is open, professioneel en rustig.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een commerciële babbel en bent proactief;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Affiniteit met de technische branche is een pré, evenals een afgeronde marketingopleiding;
  • Een beheersing van de Engelse taal is een grote pluspunt gezien het internationale netwerk van de organisatie.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Word jij enthousiast van deze baan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kan reageren via de sollicitatiebutton of je CV mailen naar zeist@trend.nl. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Zeist, volgen er één of twee gesprekken bij de organisatie alvorens zij een aanbod doen.
Vacaturenummer: 1758804
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Marketing / Communicatie
Standplaats: SOESTERBERG
Contactpersoon: Tessa Beijert
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Tessa Beijert
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
(Tele)marketing medewerker

Solliciteren