Vacature

Content beheerder

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als e-commerce/ content medewerker in de regio Noordoostpolder. Ga jij klanten helpen met vragen over producten in de webshop? En ben jij creatief met het opstellen van productteksten? Lees dan verder! Hoe ziet jouw dag eruit? Je komt binnen op kantoor en haalt eerst een lekkere kop koffie of thee. Je groet je collega’s en maakt hier en daar een kort praatje. Vervolgens settel jij jezelf achter jouw bureau en zet de computer aan. Je maakt voor jezelf een planning, maar laat hier wel ruimte in want door één telefoontje kan die planning zo maar iets anders worden. Er zijn nieuwe producten binnengekomen die op de webshop geplaatst moeten worden, je gaat direct aan de slag. Wat zijn de specificaties van de producten en klopt de informatie allemaal? Jouw creatieve brein begint te ratelen en voor je het weet staan de producten met foto, kloppende informatie en een aantrekkelijke omschrijving op de website. Dan popt er een chat op, iemand heeft een vraag over een product! Je weet door jouw gedegen inwerkperiode alles over de producten en typt dan ook direct jouw advies terug. De telefoon gaat er belt een klant op met een vraag over de bestelling van vorige week. Je pakt de administratie erbij en helpt de klant verder, zo koffieronde 2 is verdiend!
Al met al een afwisselende en uitdagende functie!

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau; * Oplettendheid wat betreft onvolledigheid of fouten; * Communicatief sterk; * Klantgericht, weet mee te denken; * Microsoft Office heeft voor jou geen geheimen, daarnaast kan je werken met ERP-systemen; * Als je ervaring hebt met zoekmachines, Magento 2 en SEO dan is dat een pré; * Je bent creatief en weet goed welke content passend is voor welk product.

Je gaat in teamverband werken bij een hecht familiebedrijf. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan! De organisatie biedt brede studiemogelijkheden.
Het salaris is marktconform en wordt afgestemd op jouw kennis en kunde, daarnaast is er een pensioenregeling. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn deels naar eigen keuze samen te stellen op basis van een pakket.

Enthousiast geworden en ben jij de E-commerce medewerker die wij zoeken? Reageer dan door je cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel Mariëtte Hagen op 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.
Vacaturenummer: 1758612
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: ICT
Standplaats: Emmeloord
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Content beheerder

Solliciteren