Vacature

Service coördinator (m/v)

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als service coördinator in de regio Noordoostpolder.Ga jij aan de slag met de planning van de servicemonteurs en onderhoud jij het contact met klanten die kampen met een storing? Dan ben jij de service coördinator waar wij naar op zoek zijn!
Je gaat technische ondersteuning bieden(gevraagd en ongevraagd) en je denkt zowel met de klant als met de monteurs mee in oplossingen. Het service niveau op de afdeling moet verder geoptimaliseerd worden, dit wordt in samenwerking met de collega’s op de afdeling opgepakt. Het onderhouden van contact met leveranciers over technische vraagstukken behoort ook tot de functie.

Wat vragen we van jou?

  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal, zowel in woord al geschrift;
  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je denkt in oplossingen en kan goed met klanten corresponderen, plannen en organiseren;
  • Je beschikt over kennis van elektrotechniek en je kan technische storingen verhelpen.

Je gaat in teamverband werken bij een hecht familiebedrijf. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan! De organisatie biedt brede studiemogelijkheden.
Het salaris is marktconform en wordt afgestemd op jouw kennis en kunde. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn deels naar eigen keuze samen te stellen op basis van een pakket.

Ben jij de service coördinator die wij zoeken? Reageer dan door je cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.
Vacaturenummer: 1758514
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: Emmeloord
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Service coördinator (m/v)

Solliciteren