Vacature

Commercieel administratief medewerker

Wat bieden we jou?

Voor een van de grootste leveranciers van spuitgietmachines en robots voor de kunststofverwerkende industrie gevestigd in Houten zijn wij op zoek naar een commercieel administratief medewerker. Het betreft een tijdelijke functie voor 32-40 uur per week t/m maart 2020. Administratief, backoffice, tijdelijke baan, regio Utrecht, per direct!

Je komt te werken in een informele organisatie, je maakt onderdeel uit van de customer service afdeling en samen met 1 collega ben je verantwoordelijk voor het bestellen van onderdelen voor de machines die bij klanten staan. Bij de klant is een storing en de monteur geeft aan jou door welke onderdelen er besteld moeten worden. De klanten zijn bedrijven in de kunststofverwerkende industrie. Zij produceren hoogwaardige kunststofproducten door middel van
spuitgieten. De belangrijkste branches waarbinnen onze klanten werken, zijn automotive, medisch, technisch en verpakkingen.

In deze functie heb je veel contact met de klanten, monteurs en interne (internationale) collega’s.

Wat wordt er geboden:

  • Tijdelijke functie t/m maart 2020
  • Flexibele werktijden tussen 8.00 uur en 17.00 uur
  • Salarisindicatie tussen ca. € 2.000,- en € 3.000,- afhankelijk van werkervaring
  • Werkervaring opdoen in een internationale organisatie
  • Werken in een leuk en betrokken team

Wat vragen we van jou?

Voor deze functie is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent in het Nederlands en Engels en affiniteit met techniek en computers hebt (pré). Daarnaast ben je leergierig en pak je nieuwe werkzaamheden snel op.

Mocht je een tussenjaar hebben (havo, mbo niveau 4 of hbo), dan nodigen wij je ook uit om te reageren (je hoeft geen kantoorervaring te hebben maar wel kennis van Microsoft Officepakket).

SOLLICITATIEPROCEDURE

Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de aanpakker en communicatieve kandidaat die ik zoek? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Riana den Boef of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Houten, volgt er een gesprek bij de organisatie.

Vacaturenummer: 1757588
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel administratief medewerker

Solliciteren