Vacature

Klantenservice medewerker

Wat bieden we jou?

Een baan als klantenservice medewerker binnen een dynamische omgeving in een team met enthousiastste collega’s. Is jouw motto ook “hard werken met een hoop lol”? Dan ben jij hier vast op je plek. Het betreft een vaste baan voor 32-40 uur per week in de regio Leusden. Is jouw interesse gewekt? Lees dan verder!

In deze functie ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je neemt de telefoon aan en behandelt de inkomende e-mail. Jouw doelstelling is; een tevreden klant! Klanten bellen met vragen, maar kunnen ook een klacht hebben. Indien nodig zoek je dingen uit voor klanten, bewaak je deadlines en leg je alles correct vast in het systeem. Ook verricht je administratieve werkzaamheden.

Wat vragen we van jou?

Een beschikbaarheid van 32 tot 40 uur per week. In eerste instantie werk je 4 of 5 werkdagen per week binnen kantoortijden. Op termijn kan het zijn dat je 2 keer per maand op zaterdag wordt ingezet of in de avonduren.

Wij zoeken een nieuwe collega met een positieve instelling. Snel schakelen en goed kunnen omgaan met veel impulsen van buiten af, is wel aan jou toevertrouwd. Jij denkt in oplossingen en klanttevredenheid staat voor jou op de eerste plaats.

Een onderdeel van deze sollicitatieprocedure is het afnemen van een Nederlandse taaltoets bij ons op de vestiging. Indien deze toets goed is gemaakt, zullen wij jou introduceren bij de organisatie. Indien je op gesprek mag, volgt er aansluitend meteen een meeloop dagdeel. Dit zal ongeveer 2,5 uur in beslag nemen.

De maximale salarisindicatie bedraagt € 1.900,- bruto per maand.
Als je bij deze organisatie aan de slag gaat, ontvang je een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd, zoals sportieve competities, vrijdagmiddagborrels en bedrijfsuitjes.

Word jij enthousiast van deze baan? Dan komen wij graag met jou in contact! Je kan reageren via de sollicitatiebutton of je cv en een korte toelichting mailen naar zeist@trend.nl.

Vacaturenummer: 1756882
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: LEUSDEN
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Klantenservice medewerker

Solliciteren