Vacature

Backoffice medewerker

Wat bieden we jou?

Een uitdagende baan als backoffice medewerker bij een internationale organisatie (vaste baan, fulltime, regio Amersfoort)

In deze afwisselende baan krijg jij de kans om in kennis te maken met een internationale organisatie. De afdeling waar jij komt te werken voert bouwkundige metingen uit en jij bent daarin verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, beheren van de mailbox en het verwerken van offertes. Verder bereid jij de facturatie voor, onderhoud je contact met klanten en verzorg je overige administratieve werkzaamheden.

Waarom werken bij deze internationale organisatie?

  • Zij bieden een veelzijdige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Zij werken met de grootste merken- en bedrijven samen wereldwijd
  • Je gaat samenwerken in een hecht team
  • Er zijn veel mogelijkheden voor het lange termijn. Zij maken het bespreekbaar indien jij je binnen de organisatie wil door ontwikkelen of op termijn een andere functie binnen de organisatie ambieert. Zij denken graag met jou mee
  • De organisatie heeft goede primaire en secundaire voorwaarden bij een dienstverband direct bij de organisatie. Hierbij kan je denken aan; bonussysteem, pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering, vakantie + ATV dagen.

Wat vragen we van jou?

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Relevante (administratieve) werkervaring;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in w/g;
  • Computervaardig en goed kunnen werken met Word en Excel.

De maximale (start) salarisindicatie bedraagt € 2.400,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek afhankelijk van leeftijd er ervaring. Voor deze functie is een 32-urige werkweek ook bespreekbaar.

SOLLICITATIEPROCEDURE
Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Reageer dan nu via de sollicitatiebutton of stuur jouw CV met korte motivatie naar zeist@trend.nl. Voor vragen kun je bellen naar 030-6922222. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Zeist, volgt er een gesprek bij de organisatie.
Vacaturenummer: 1756564
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: AMERSFOORT
Contactpersoon: Babette Mathyi
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Babette Mathyi
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Backoffice medewerker

Solliciteren