Vacature

Baliemedewerker

Wat bieden we jou?

Een baan als baliemedewerker bij een orthodontiepraktijk in regio Bilthoven! (vaste baan, parttime, direct in dienst bij de opdrachtgever)

Goede reviews als het gaat om klantvriendelijkheid, het nakomen van afspraken en vakmanschap, zo is deze moderne orthodontiepraktijk te omschrijven. Het team bestaat uit ongeveer 13 collega’s op de vestiging in Bilthoven. Op dit moment zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een nieuwe collega voor minimaal 3 dagen in de week. Je zult samen met een andere collega werkzaam zijn achter de balie.

Als baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het ontvangen en (telefonisch) te woord staan van patiënten en het inplannen van afspraken. Je zorgt voor de doorverwijzingen naar de kaakchirurgie, mondhygiënistes en bent daarnaast verantwoordelijk voor het controleren van declaraties m.b.t. de verzekeringen van de patiënten. Ook facilitaire werkzaamheden vallen onder jouw takenpakket waaronder het netjes houden van de wachtruimte en het bijvullen van bekers bij de watertap.

Je gaat bij een gerenommeerde en innovatieve praktijk aan de slag. Deze orthodontiepraktijk heeft meerdere locaties, maar jij zal wel vast op één locatie werkzaam zijn. De werktijden zijn van 08.00 uur tot 17.30 uur. Het betreft een functie met uitzicht op vast dienstverband voor minimaal 3 dagen (25,5 uur in de week).

Het aanbod:

  • Direct in dienst bij de organisatie;
  • Uitbetaling van overuren of tijd voor tijd;
  • Salarisindicatie is maximaal € 2.300,- bruto per maand o.b.v. een 38-urige werkweek;
  • Reiskosten vergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Vergoeding van werkkleding (schoenen en broek) t.w.v. €150,- per jaar. Een polo wordt verstrekt door de organisatie.

Wat vragen we van jou?

Jij omschrijft je zelf als een vrolijke, leergierige collega, jij ziet zaken liggen en vindt het leuk om de verbindende schakel te zijn tussen je collega’s en de patiënten. Verder vragen wij het volgende:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt relevante werkervaring als balie medewerker of receptioniste bij voorkeur in de zorg of horeca;
  • Jij kan uitstekend meerdere ballen in de lucht houden en bent stressbestendig;
  • Jij bent in ieder geval beschikbaar op donderdag en vrijdag en daarnaast bij voorkeur op woensdag.

SOLLICITATIEPROCEDUREHerken jij jezelf in bovenstaande? Sta jij stevig in jouw schoenen en wil jij deze uitdaging graag aan gaan? Dan nodigen wij je graag uit om te reageren op deze functie. Reageer via de sollicitatiebutton of mail je CV naar zeist@trend.nl. Voor vragen kan je bellen naar 030-6922222. Na een eerste kennismaking op de vestiging in Zeist, volgt er een gesprek bij de opdrachtgever op locatie. Vervolgens ga je een ochtend of middag meelopen op de praktijk.
Vacaturenummer: 1755781
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Bilthoven
Contactpersoon: Mevrouw T. Beijert (Tessa)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw T. Beijert (Tessa)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Baliemedewerker

Solliciteren