Vacature

Medewerker binnendienst Duitstalig

Wat bieden we jou?

In deze functie ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het maken van afspraken voor je collega’s in de buitendienst. Je belt prospects in Duitsland, dus het is van belang dat je in vloeiend Duits een goed gesprek kunt voeren met diverse professionals.

Aanbod:
Wij bieden een dynamische werkomgeving en een team van jonge, enthousiaste collega’s. De organisatie is sterk marktgericht; dit betekent dat er weinig wordt vergaderd en een hands-on mentaliteit van belang is. De werktijden zijn in overleg vast te stellen. Salaris is afhankelijk van je ervaring.

Wat vragen we van jou?

Voor een organisatie die zich richt op het ontwikkelen van online nascholingen in verschillende sectoren zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker binnendienst die uitblinkt in de Duitse taal.

Om de vestiging in Duitsland te ondersteunen werkt deze organisatie met een klein en enthousiast team vanuit het hoofdkantoor in Nederland om afspraken voor de Duitse accountmanagers te maken.

Je hebt: * een MBO - niveau 4 diploma;

  • uitstekende beheersing van de Duitse taal in woord en schrift;
  • commercieel inzicht;
  • opgewekte persoonlijkheid, echte teamplayer;
  • ervaring met callcenter is een pré;

Herken je jezelf in bovenstaande en spreekt de functie je aan? Reageer dan direct en mail je cv naar demeern@trend.nl of bel 030 - 666 56 24.
Vacaturenummer: 1755526
Uren per week: 16.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied:
Standplaats: Utrecht, Papendorp
Contactpersoon: Deborah van der Heiden
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Deborah van der Heiden
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Medewerker binnendienst Duitstalig

Solliciteren