Vacature

Customer care medewerker

Wat bieden we jou?

Een tijdelijke baan als customer care medewerker bij een internationale organisatie die oplossingen biedt op het gebied van software, efficiency en dataverwerking voor de automotive sector (tijdelijke baan, 32-40 uur, regio Schiphol).

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het op resultaatgerichte wijze uitbreiden en optimaliseren van ons productportfolio. Je legt contact met bestaande en nieuwe klanten en draagt zorg dat de producten optimaal worden gebruikt. Jij zorgt ervoor dat dit alles administratief verwerkt wordt. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s bij het verbeteren van het productportfolio.

Tijdens de jaarlijkse herijking van de abonnementen ben je ook vraagbaak voor bestaande klanten. Daarbij ben jij kritisch en durf je door te vragen om zo meer informatie te krijgen in bepaalde situaties.

Het aanbod:

  • Een tijdelijke baan voor minimaal zes maanden met kans op uitloop;
  • Een fulltime baan, 32 uur is bespreekbaar;
  • Een leuke baan binnen een no-nonsense team met een leuke werksfeer;
  • Maximale salarisindicatie van €2.750,- op basis van een 40-urige werkweek;
  • Nespresso koffie in 20 smaken en onbeperkt fruit.

Wat vragen we van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat jij beschikt over minimaal een afgeronde mbo opleiding niveau 4. Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur Engelse taal. Je vindt het leuk om je in nieuwe systemen te verdiepen en deze snel eigen te maken.

Als persoon ben je klantgericht, communicatief vaardig en ben je kritisch. Je durft door te vragen om tot de kern komen. Je bent enthousiast en proactief en hebt een hands-on mentaliteit. Verder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het leuk om samen te werken met collega’s.

Sollicitatieprocedure
Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Reageer dan nu via de sollicitatiebutton of stuur jouw cv met korte motivatie naar zeist@trend.nl t.a.v. Tessa Beijert. Voor vragen kun je bellen naar 030-6922222. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Zeist, volgt er een gesprek bij de organisatie.

Vacaturenummer: 1755155
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Schiphol
Contactpersoon: Mevrouw T. Beijert (Tessa)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw T. Beijert (Tessa)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Customer care medewerker

Solliciteren