Vacature

Intercedent(e)

Wat bieden we jou?

Hoe ziet een dag eruit?
Na een goede kop koffie en social talk starten we gezamenlijk met het team de dag middels een kort werkoverleg. “Wat speelt er bij die interessante klant, wat houdt de vacature in waar gisteren een andere klant over belde en wat zoekt de persoon die je gisteren bij ons op kantoor sprak nu precies voor een baan?” Na de planning voor deze dag te hebben gemaakt gaan we aan de slag.
Jij begint met een sollicitatiegesprek inplannen voor die leuke kandidaat en vervolgens, hup de auto in en op bezoek bij een mogelijke nieuwe klant. Dan gauw terug naar kantoor om op tijd te zijn voor de persoon die je gisteren via een jobboard hebt benaderd om de vacature van jouw mogelijk nieuwe klant door te spreken. Na het inwinnen van een referentie heb je nog een viertal andere telefoonafspraken staan en vervolgens ga je aan de slag om al je commerciële acties commercieel vast te leggen in ons CRM systeem.
Kortom zomaar een dag uit het leven van een (senior) intercedent(e) bij Trend People Nieuwegein!

Spreekt bovenstaande jou aan? Lees dan gauw verder!

Ons team
Voor ons team in Nieuwegein zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een (senior) intercedent(e).
Ons team bestaat uit Mariska Schmidt (vestigingsmanager), Milou Potappel (intercedente) en Esmee van Velthoven (intercedente). Onze werksfeer is enthousiast, proactief en commercieel te noemen en deze eigenschappen zoeken wij dan ook terug in een nieuwe collega! Daarnaast ervaren wij de functie als zeer uitdagend maar ook veel eisend waarin je constant bezig bent om de juiste prioriteiten te stellen. Een collega die goed met hectiek kan omgaan is zeer gewenst.

Functie
In deze functie houd je je succesvol bezig met het tot stand brengen van de juiste match tussen kandidaten en werkgevers. Je verdiept je in de bedrijfscultuur van de werkgever en het karakter van de kandidaat, zodat beide goed bij elkaar passen. Je bent tevens succesvol in het werven van nieuwe werkgevers en personeelsaanvragen; je bent dan ook ondernemer in hart en nieren. Om de beste kandidaten te werven loop je net dat stukje harder dan nodig is in een concurrerende markt.
De (senior) intercedent(e) bij Trend is verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat je zelfstandig bezoeken aflegt bij klanten en prospects en verantwoordelijk bent voor het realiseren van de gestelde commerciële targets.

Ons aanbod

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 32-40 per week;
 • Intensieve inwerkperiode van 6 weken;
 • Interne en externe opleidingsmogelijkheden middels de Trend Academy;
 • Enthousiaste teamspirit;
 • Marktconform salaris;
 • Provisieregeling;
 • Vaste baan.

Wat vragen we van jou?

Organisatie
Trend People is geen ‘gewoon’ uitzendbureau, maar een fullservice organisatie waar het draait om vakkundige bemiddeling in diverse sectoren. Het gaat hierbij om functies op MBO-, HBO- en WO-niveau, zowel tijdelijk als vast en op detacheringsbasis.
Vanuit een sterk vestigingennet in Midden-Nederland werken wij intensief met elkaar samen om voor bedrijven en kandidaten het beste resultaat tot stand te brengen.

Kwaliteit, aandacht voor mensen en altijd gefocust op het creëren van meerwaarde, dat is waar wij als Trend People voor staan. Onze hoge kwaliteitsnorm komt terug in alle processen. Of het nu gaat om het voorstellen van kandidaten, om het facturatieproces, of om het nakomen van gemaakte afspraken: bij Trend People is het leveren van kwaliteit het uitgangspunt.

Wat zoeken wij in een nieuwe collega:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Commerciële instelling;
 • Relevante commerciële werkervaring;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Klantgerichte instelling;
 • Stressbestendig;
 • Plan- en organisatievermogen;
 • Actieve leerhouding;
 • Creëert meerwaarde;
 • In bezit van een rijbewijs.

Geïnteresseerd?
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en herken je jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren! Neem vandaag nog contact op met Mariska Schmidt via het telefoonnummer: 030-6301510 of mail je cv met motivatie naar nieuwegein@trend.nl.
Vacaturenummer: 1753739
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: Nieuwegein
Contactpersoon: Mevrouw M. Schmidt (Mariska)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw M. Schmidt (Mariska)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Intercedent(e)

Solliciteren