Vacature

Recruiter

Wat bieden we jou?

Voor een ICT Detacheringsorganisatie zijn wij op zoek naar een commerciële, enthousiaste recruiter!

Als recruiter verzorg je de werving van ICT professionals. Je zet je netwerk en diverse kanalen in om hen te werven en hen met jouw enthousiasme te binden aan de organisatie.

Je werft opdrachten voor hen bij bestaande en nieuwe klanten. Dit doe je door middel van koude acquisitie en cold canvassen.
ArbeidsvoorwaardenBij goede resultaten hoort een flexibele werkomgeving en een goede beloning.* Aantrekkelijk salaris* Mogelijkheid tot bonusregeling bespreekbaar* 24 vakantiedagen* Laptop* Goede pensioenregeling* Collectieve zorgverzekering* Ruimte om jezelf te ontwikkelen d.m.v. opleidingen en certificeringen

Wat vragen we van jou?

Wil jij de lange termijn spil vormen in een ICT organisatie? Ben je van nature ordelijk, hou je van iets goed afmaken binnen een gedreven, ambitieuze en professionele ICT organisatie ambities met de daarbij behorende doorgroeimogelijkheden? Dan is dit de baan voor jou!Functie eisen- Je hebt HBO werk-/denkniveau aangevuld met ervaring in een soortgelijke functie (bij voorkeur in de ICT branche);- Je beschikt over een commerciële drive- Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse en eventueel Engelse taal in zowel woord als geschrift;- Je bent woonachtig in directe omgeving Utrecht en in bezit van rijbewijs B.

Vacaturenummer: 1753004
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: HR
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Patricia Kemker
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Patricia Kemker
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Recruiter

Solliciteren