Vacature

Verpleegkundige thuiszorg

Wat bieden we jou?

Jij gaat binnen deze functie zelfstandig bij verschillende cliënten langs om hen te helpen bij hun dagelijkse verzorging. Je bent verantwoordelijk voor het toedienen van medicatie, maar ook voor de dagelijkse verzorging. Jij zal veelal dezelfde cliënten verzorgen, hierdoor zal jij echt een band met ze op kunnen bouwen. De organisatie bestaat uit een klein en gezellig team welke open staat voor nieuwe dingen/gedachten/ideeën.
In de thuiszorg is het erg leuk werken, veel afwisseling, zeker ook omdat je bij de mensen thuis komt. De diensten in de thuiszorg zijn niet lang, de spits zit echt in de ochtend en de avond.

Wat vragen we van jou?

  • Jij bent in het bezit van een diploma MBO 3 of 4 richting verpleegkundige; * Jij bent BIG geregistreerd; * Jij beschikt over relevante werkervaring; * Jij bent enthousiast en flexibel; * Jij bent in het bezit van een rijbewijs en een auto
Heb jij een hart voor de zorg en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan snel door je CV te mailen naar woerden@trend.nl of te reageren via de sollicitatiebutton. Voor meer info, bel 0348-422216.
Vacaturenummer: 1750603
Uren per week: 8.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Mevrouw P. Manschot (Priscilla)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw P. Manschot (Priscilla)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Verpleegkundige thuiszorg

Solliciteren