Vacature

Verpleegkundige

Wat bieden we jou?

Ben jij in het bezit van een MBO of HBO diploma tot verpleegkundige en ben je op zoek naar een leuke, flexibele baan? Wij zijn per direct op zoek naar meerdere Verpleegkundigen.
Afhankelijk van het aantal beschikbare diensten en jouw beschikbaarheid word je ingedeeld (altijd in overleg).Jij gaat binnen deze functie zelfstandig bij verschillende cliënten langs om hen te helpen bij hun dagelijkse verzorging. Je bent verantwoordelijk voor het toedienen van medicatie, maar ook voor de dagelijkse verzorging. Jij zal veelal dezelfde cliënten verzorgen, hierdoor zal jij echt een band met ze op kunnen bouwen. Het gaat om intra-, en extramurale diensten in de omgeving van Woerden, Mijdrecht en Utrecht.

Wat vragen we van jou?

  • Jij bent in het bezit van een MBO of HBO diploma tot verpleegkundige; * Jij bent BIG geregistreerd; * Jij beschikt over relevante werkervaring; * Jij bent enthousiast en flexibel; * Jij bent in het bezit van een rijbewijs en een auto. Heb jij een hart voor de zorg en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan snel door je CV te mailen naar woerden@trend.nl of te reageren via de sollicitatiebutton. Voor meer info, bel 0348-422216.
Vacaturenummer: 1750602
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Mevrouw P. Manschot (Priscilla)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw P. Manschot (Priscilla)
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Verpleegkundige

Solliciteren