Vacature

Sociaal pedagogisch medewerker

Wat bieden we jou?

" In een klein kastje naast de bank staan heel veel boeken. Prentenboeken met de mooiste plaatjes. Op de bank zit de opa van Stefan (1,5 jaar). Stefan zit op schoot en om opa heen zitten de andere kinderen van de groep. Opa leest een spannend boekje voor over een kabouter in het bos. De kinderen luisteren ademloos. ‘Nog keer?’, vraagt Stefan verwachtingsvol als het verhaaltje is afgelopen. Het is vandaag opa- en omadag op het kinderdagverblijf van Stefan."

Als bovenstaande je aanspreekt, lees dan snel verder;
Voor verschillende locaties van onze opdrachtgever zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers. Als flexibel pedagogisch medewerker ben je van alle markten thuis! Het werken op verschillende groepen is jou niet vreemd. Jij wordt voor de teams, de ouders en kinderen een vast gezicht. Samen met je collega’s ga je ervoor zorgen dat de kinderen een leuke dag beleven!

Het salaris wordt ingeschaald in schaal 6 volgens de CAO Kinderopvang. Het betreft een vacature met kans op een vast dienstverband!

Wat vragen we van jou?

Heb jij je SPW diploma en wil je graag kennismaken met verschillende werklocaties in en om Rotterdam? Ben je hiervoor tussen de 8 en 32 uur per week beschikbaar?

Je bent in het bezit van een (SPW niveau 3 of 4) MBO-diploma, en gaat graag aan de slag in een functie waarbij het werken met kinderen voorop staat. Je bent flexibel en woonachtig in de regio Rotterdam. Hiernaast heb je relevante werkervaring opgedaan, en is werken met kinderen jouw passie! Een VOG verklaring is uiteraard verplicht. Onze opdrachtgever heeft onder andere locaties in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Zoetermeer, Boskoop, Zuidplas en de Krimpenerwaard. Bij goed functioneren is er kans op een vast dienstverband, waarbij er ook opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn.

Heb jij een hart voor de kinderopvang en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan snel door je CV te mailen naar capelle@trend.nl of te reageren via de sollicitatiebutton. Voor meer info, bel 085-0477521.

Vacaturenummer: 1750547
Uren per week: 24.00
Werkervaring:
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: Rotterdam
Contactpersoon: Mariëlle Kersbergen
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëlle Kersbergen
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Deel deze vacature
Sociaal pedagogisch medewerker

Solliciteren