Vacature

Administratief medewerker

Wat bieden we jou?

Voor een grote klant in Zwitserland ben jij verantwoordelijk voor de export afwikkeling. Twee keer per week is er een grote levering aan Zwitserland en jij zorgt voor de voorbereiding en alle documenten. Je maakt certificaten en lijsten aan en zorgt uiteindelijk voor de facturatie. Je onderhoudt contact met het douanekantoor en regelt alles met betrekking tot douaneaangifte, controle en correctie in verband met alle douanevoorschriften.
Daarnaast zorg jij voor een nauwkeurig CC beheer. Met een eigen programma houd je het saldo bij, zorg je voor overboekingen, maak je emballagebonnen op en verwerk je reclamaties. Hiervoor heb je veelvuldig contact met de klanten en leveranciers.

Deze handelsonderneming koopt planten in en transporteert ze naar binnen- en buitenland. Op locatie worden de planten omgepakt, verplaatst en klaar gezet voor transport. De cultuur is hands-on, informeel en sociaal. Je komt te werken in een klein en betrokken team. Elke week wordt er gezorgd voor vers fruit op kantoor en er staat altijd lekkere koffie voor je klaar!

 • Functie voor 32 uur per week;
 • Vaste baan;
 • Dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is;
 • Open sfeer;
 • Salarisindicatie: €2.250 - €2.750 bruto per maand op fulltime basis.

Wat vragen we van jou?

Deze veelzijdige functie vraagt om een collega die veel dingen tegelijk op kan pakken en overzicht weet te bewaren. De afwikkeling van alle documenten zorgt ervoor dat je zeer nauwkeurig en secuur moet kunnen werken. Je bent dan ook detailgericht, accuraat en controlerend. Problemen bestaan niet en jij zorgt ervoor dat alles uiteindelijk goed loopt.
Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland waardoor je niet bang moet zijn om de Duitse taal te gebruiken. Dit hoeft niet vloeiend te zijn, wel is het belangrijk dat je niet

De functie is beschikbaar voor 32 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag, op vrijdag is het kantoor gesloten. Omdat de branche seizoengevoelig is, is het in de periode half maart tot half juni extra druk. Tijdens deze periode ben je flexibel om ook op de vrijdag werkzaamheden op kantoor te verrichten.

 • Mbo werk- en denkniveau;
 • Relevante ervaring met export;
 • Administratief sterk;
 • Beheersing van de Duitse taal is een pré;
 • Kennis van planten is een pré;
 • Secure en flexibele manier van werken.

Is deze dynamische functie op jouw lijf geschreven? Solliciteren kan door een vacaturereactie te plaatsen via onze website of jouw CV te mailen naar Amstelveen@trend.nl. We zien je reactie graag verschijnen!
Vacaturenummer: 1750028
Uren per week: 0.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Amstelveen
Contactpersoon: Desiree Wijdh
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Desiree Wijdh
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Deel deze vacature
Administratief medewerker

Solliciteren