Vacature

Installatiemonteur - Emmeloord

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als Installatie monteur/ projectmonteur/ plaatsingsmonteur bij een organisatie in de Noordoostpolder.

Als jij de vraag krijgt van een klant om een horecakeuken te installeren, weet jij dan precies hoe je te werk moet gaan? Een nieuwe frituurbakwand installeren in een cafetaria? Geen probleem voor jou? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan. Waar ga je heen, wat tref je aan op de locatie, wat is jouw rol? 's Ochtends ga je naar de vaste standplaats in Emmeloord en wordt er doorgesproken wie wat vandaag gaat doen. Meestal ga je samen met nog een andere collega naar een klant. Je krijgt je eigen bus tot je beschikking die voorzien is van gereedschap en andere gemakken. Je rijd of zelf met de aanhanger vol met apperatuur die geplaatst moet worden, of je rijd achter de vrachtwagen met apperatuur aan. Tijdens het werk krijg je ook te maken met GWE (gas, water en elektra) en installatietechniek. Heb jij interesse om installaties uit te voeren in de koeltechniek, dan is dat ook mogelijk.
Naast het installeren van onder andere vaatwassers, koelinstallaties, horecakeukens en afzuigkappen is het ook jouw taak om de klant te informeren. Je weet hoe je de klant het beste kan uitleggen hoe omgegaan moet worden met de geïnstalleerde apparatuur, zowel bediening als onderhoud.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt elektro- en installatietechnische kennis op MBO-niveau;* Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal; * Je vindt het leuk om met de klanten te communiceren;* Je weet voor elk probleem een oplossing te verzinnen.

Je gaat in teamverband werken bij een hecht familiebedrijf. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan! De organisatie biedt brede studiemogelijkheden, denk aan het behalen van de VCA en NEN 3140 of F-gassen diploma op de kosten van de werkgever. Daarnaast krijg je natuurlijk trainingen over de apperatuur, en de werkgever houdt toolboxmeetingen(bijeenkomsten over veilig werken). Ook overname van huidige opleidingskosten behoort tot de mogelijkheden.

Een fulltime functie waarbij het salaris marktconform is afgestemd op jouw kennis en kunde. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn naar eigen keuze samen te stellen op basis van een pakket.

Ben jij de installatiemonteur die wij zoeken? Reageer dan door je cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.
Vacaturenummer: 1748811
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: Emmeloord
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Installatiemonteur - Emmeloord

Solliciteren