Vacature

Logistiek medewerker fysieke distributie

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als logistiek medewerker/bijrijder in de Noordoostpolder. Ga jij altijd met veel energie aan de slag en vindt je het leuk om fysiek bezig te zijn? Dan is dit wellicht dé baan voor jou! Hoe ziet jouw werkdag er uit? Je gaat ondersteunend aan de slag binnen het leveringsproces van apparatuur aan scholen, restaurants en cafetaria. Allereest verleen jij assistentie binnen het distributiecentrum, vervolgens stap jij als bijrijder in de vrachtwagen naar diverse projecten. Aangekomen bij het betreffende project ga jij aan de slag met het uitladen en neerzetten van de apparatuur, het voorbereiden van materiaal voor monteurs, etc.

Wat vragen we van jou?

- Je bent fysiek sterk en kan zwaar tillen;- Je hebt kennis en/of ervaring binnen de logistiek en transport sector;
- Je hebt een rijbewijs B. Je komt te werken in een groeiende en innovatieve organisatie. Je komt te werken bij een familiebedrijf, binnen een betrokken team. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan! De organisatie biedt brede studiemogelijkheden. De salarisindicatie marktconform en is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden die je zelf kan samenstellen in een pakket.

Kun jij je vinden in bovenstaande vacature? Reageer dan door je cv en motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Sollicitatie.

Vacaturenummer: 1748768
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Transport / Logistiek
Standplaats: Emmeloord
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Logistiek medewerker fysieke distributie

Solliciteren