Vacature

Grafisch Operator

Wat bieden we jou?

Wil jij écht vakwerk leveren? Klanten keer op keer versteld laten staan door de producten waar ook jij aan hebt gewerkt? En je constant ontwikkelen binnen het vak?

Je dag vult zich met het voorbereiden van signing, fotobehang, XL prints, verlichte visuals, akoestische oplossingen, wayfinding en expo-items. Een gevarieerd pakket aan werkzaamheden? Dit is een ding wat zeker is! Naast jouw eigen werk kan je jezelf ook omschrijven als ''meewerkend voorman/vrouw''. Iemand wie niet alleen zijn eigen werk goed aflevert, maar zich ook bezig houdt met het aansturen van collega's en hen helpen waar dit mogelijk is.

Jij hebt al ervaring in de grafische branche en weet hoe er omgegaan moet worden met verschillende machines. Denk aan XL Printers, Laser, Zund of Freesmachines. Naast de drang om altijd voor kwaliteit te gaan ben je ook in staat jouw collega's mee te nemen in dit enthousiasme! Jullie zijn één team met één taak, en dat is een tevreden klant! Denk jij nu: ''dit is iets wat écht bij mij pas!''? Reageer direct!

Wij zoeken een kandidaat wie fulltime beschikbaar is. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De organisatie valt te typeren als een omgeving waar de sfeer goed is, al het personeel goed met elkaar omgaat en waar iedereen hetzelfde doel heeft. Staat dit jou aan? Bel 085-04770521 of mail naar capelle@trend.nl.

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Een afgeronde grafische studie en/of ervaring in de grafische branche;
  • Je hebt de capaciteiten om mensen aan te sturen;
  • Je hebt ervaring in het werken met grafische machines;
  • Je bent gemotiveerd om met jouw team mooie producten neer te zetten!

De organisatie waar jij komt te werken heeft één doel: Het neerzetten van de mooiste producten voor hun klanten! Wil jij hier aan bijdragen? Ben jij die operator wie zowel zelf de mouwen opstroopt als de collega's motiveert hun werk zo goed mogelijk te doen? Dan ben jij hier op het juiste adres! Een grafisch bedrijf waar er een goede sfeer hangt en écht vakwerk wordt geleverd.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer direcht via de button, of stuur je CV naar capelle@trend.nl! Voor meer informatie, kan je altijd contact opnemen via 085-0477521.
Vacaturenummer: 1748352
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Techniek
Standplaats: Alblasserdam
Contactpersoon: Stefan Vissenberg
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Stefan Vissenberg
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Deel deze vacature
Grafisch Operator

Solliciteren