Vacature

Magazijnmedewerker

Wat bieden we jou?

Een baan als magazijnmedewerker voor 40 uur per week (vaste baan, fulltime, Zeist).

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het magazijn van een organisatie die diverse webshops heeft. Je bent verantwoordelijk voor het orderpicken en sorteren van producten en onderdelen. Je handelt inkomende goederen af en maakt bestelling klaar voor verzending. Je voert controles uit en gaat accuraat te werk of alle adressen kloppen. Tevens zal jij de voorraadregistratie bijhouden en onderhoud je het magazijn. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 - 17.30 uur.

Je komt te werken bij een organisatie die erg veel waarde hecht aan het teamgevoel. Indien het magazijn het ontzettend druk heeft, springen de collega’s van kantoor bij om alles in goede banen te leiden. Je doet het immers samen! Er heerst een informele sfeer, waar zeker ruimte is voor humor, maar waar ook hard gewerkt wordt.

De maximale salarisindicatie voor deze functie bedraagt € 1.850,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Wat vragen we van jou?

Binnen deze organisatie kom jij te werken bij een informele club mensen, die allemaal hard werken. De resultaten van de organisatie worden samen behaald en dus is het teamgevoel erg belangrijk - dit moet bij jou ook voorop staan! Bij voorkeur heb je al enige ervaring binnen een magazijn, maar dit is niet vereist. Je komt te werken in een team van 4-5 personen en dus kan jij van hen ook zeker de kneepjes van het vak leren.

Indien jij naast Nederlands ook Engels of Duits spreekt heb jij een streepje voor! Als persoon herken jij jezelf in de volgende eigenschappen: betrouwbaar, teamplayer, nauwkeurig, resultaat- en klantgericht, informeel en sociaal.

Wil jij werken bij een groeiende, informele organisatie in de regio van Zeist? Ben jij op korte termijn 40 uur in de week beschikbaar? Reageer dan via de sollicitatiebutton of stuur jouw CV naar zeist@trend.nl. Voor vragen kun jij ook bellen naar 030-6922222.

Vacaturenummer: 1747958
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Transport / Logistiek
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Magazijnmedewerker

Solliciteren