Vacature

Medewerker klantenservice

Wat bieden we jou?

Een vast baan als medewerker klantenservice voor een groeiende en internationale organisatie in Zeist. (vaste baan, 32-40 uur, regio Zeist)

Je gaat in deze functie aan de slag bij een groeiende en informele organisatie in Zeist. Zij beheren diverse webshops gericht op klein elektronica en keukenapparatuur. Naast de Nederlandse markt bedienen zij ook België, Duitsland en Frankrijk. Er wordt veel waarde gehecht aan het teamgevoel. Je doet het immers samen. Er heerst een informele sfeer, waar zeker ruimte is voor humor, maar waar ook hard gewerkt wordt.

Als medewerker klantenservice sta je de klanten telefonisch en via de e-mail te woord over allerlei voorkomende onderwerpen. Soms zijn het korte vragen, soms vergt het meer uitzoek werk. In deze functie ben jij in eerste instantie verantwoordelijk voor alle binnenkomende eerstelijns telefoontjes. Je beheert de mailbox en beantwoordt vragen via telefoon en e-mail. Jij zorgt voor een correcte afhandeling van klanten en vragen van klanten. Indien nodig schakel jij de telefoon door naar een van je collega’s. Alle informatie verwerk jij vervolgens op accurate wijze in het systeem.

Wat bieden we jou?

  • een vaste baan voor 32-40 uur per week
  • reiskostenvergoeding
  • salaris van maximaal €2.000,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
  • leuk en gezellig team met ruimte om jezelf te ontwikkelen

Wat vragen we van jou?

Voor deze functie kun je in aanmerking komen als jij beschikt over minimaal mbo werk- en denkniveau. Als persoon ben je representatief, communicatief vaardig en klantgericht. Je hebt goede kennis van het MS Office pakket en jij beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift. Indien je andere talen spreekt is dat een pré.

Ben jij flexibel en proactief en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kun je aan de slag als klantenservice medewerker bij een organisatie in Zeist.

Sollicitatieprocedure:
Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de medewerker support die wij zoeken? Stuur je cv en korte motivatie naar zeist@trend.nl t.a.v. Karin Blom of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Zeist, volgt er een gesprek bij de organisatie.

Vacaturenummer: 1747956
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Medewerker klantenservice

Solliciteren