Vacature

Teamleider klantenservice

Wat bieden we jou?

Een baan als teamleider customer service bij een snelgroeiende organisatie in de regio Zeist!

Als teamleider customer service heb je een combinatie functie. Dit houdt in dat je zowel een coördinerende als een uitvoerende rol hebt. Naast het aansturen van het team zit je dus ook geregeld met klanten aan de telefoon. Je zorgt voor het verwerken van orders, zowel telefonisch als per mail. Klanten kunnen bij jou terecht voor vragen over producten, voorraden en levertijden. Door jouw klantgerichtheid en kennis over de producten informeer en adviseer jij de klant. Kortom, jij zorgt voor een tevreden klant. Daarnaast stuur je een team van 5 customer service medewerkers aan en coördineer jij de voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

De organisatie waar je komt te werken is internationaal georiënteerd. Ze bestaan ruim 23 jaar en er werken 25 medewerkers. Deze collega’s zijn op diverse afdelingen en in diverse functies werkzaam, van magazijn tot aan klantenservice. In deze functie kom je te werken op de customer service afdeling. Deze afdeling krijgt het steeds drukker en daarom zoeken zij een nieuwe collega! De organisatie hecht veel waarde aan het team gevoel. Er heerst een informele sfeer. Het is een organisatie waar hard gewerkt wordt maar zeker ook ruimte is voor humor.

Wat bieden wij jou?

  • Een salarisindicatie tussen €2.000 en €2.600,- bruto per maand o.b.v. 40 uur
  • Vaste baan voor 36 à 40 uur per week
  • Reiskostenvergoeding
  • Een informele werkomgeving met een hecht klein team
  • Coaching on the job

Wat vragen we van jou?

Je bent gedreven, stressbestendig en accuraat. Je beschikt over overtuigingskracht en weet mensen om je heen te motiveren. Je bent in het bezit van een afgeronde HBO opleiding. Deze functie is jou op het lijf geschreven als je toe bent aan een volgende stap. Je kunt ook reageren indien je nog niet eerder een leidinggevende rol hebt vervuld. Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Is deze functie jouw op het lijft geschreven en wil je graag meer weten? Stuur je cv naar zeist@trend.nl of bel voor meer informatie naar 030-6922222.

Vacaturenummer: 1747954
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw K. Blom (Karin)
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Teamleider klantenservice

Solliciteren