Vacature

Verzorgende IG

Wat bieden we jou?

Vaste baan als verzorgende IG in de omgeving van Nieuwegein voor 32 tot 36 uur per week. Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een parttime/fulltime verzorgende IG.

Je komt te werken in een kleinschalige particuliere woonzorgvoorziening. In de 18 appartementen wonen ouderen die lichamelijk of psychische klachten hebben waardoor ze niet meer zelfstandig kunnen leven. De zorg wordt op een waardige wijze verleend en gaat een stap verder dan in de "gewone zorg". De bewoners maken een bewuste keuze voor de allerbeste zorg die aansluit bij hun wensen en levensstijl. Dit wordt gerund door een zeer gedreven en enthousiast echtpaar. Binnen de organisatie hangt een familiaire sfeer en iedereen werkt nauw met elkaar samen.

Als verzorgende IG verleen je zorg aan bed en is het belangrijk dat je hierbij ook hebt voor de omgang met de bewoners. Daarnaast onderhoud je contact met familieleden en externe zorgverleners zoals huisartsen en fysiotherapeuten.

Wat vragen we van jou?

Jij hebt een groot verantwoordelijkheids gevoel en voelt je aangesproken door de visie van deze kleinschalige zorginstelling.

Verder heb je:

  • Een diploma verzorgende IG
  • Recente werkervaring in een verpleeg- of verzorginshuis
  • Charisma, enthousiasme en empatisch vermogen
  • Meedenkend met de organisatie en kom je proactief met verbeter voorstellen
  • Goed in werken in teamverband

SOLLICITATIEPROCEDURE

Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij de enthousiaste verzorgende die ik zoek? Stuur je cv en korte motivatie naar houten@trend.nl t.a.v. Sophie Appeldoorn of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Houten, volgt er een gesprek bij de organisatie.
Vacaturenummer: 1747576
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: HEI EN BOEICOP
Contactpersoon: Sophie Appeldoorn
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Sophie Appeldoorn
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Verzorgende IG

Solliciteren