Vacature

Directiesecretaresse

Wat bieden we jou?

Het landelijk branchebureau is gevestigd in Utrecht, dat gevormd wordt door een klein, enthousiast en professioneel team. Voor het bureau zoeken wij een directiesecretaresse voor 32-36 uur per week, die de directeur op proactieve wijze ondersteunt, en constructief met de directeur en het bestuur meedenkt in alle bij de functie behorende taken.

Je verzorgt de secretariële ondersteuning van de directeur en het bestuur. Je beheert de agenda van de directeur en coördineert de planning van interne en externe afspraken. Je bewaakt de voortgang en afdoening van afspraken en besluiten. Je bent de contactpersoon voor de voorzitter en het bestuur en bent verantwoordelijk voor de organisatie en verslaglegging van de bestuurs- en ledenvergaderingen. Je zorgt ervoor dat vergadersets en informatievoorziening aan de hoge kwaliteitseisen van de organisatie wordt voldaan. Je onderhoudt en coördineert de contacten met alle externe instanties en verstrekt informatie. Je bent in staat symposia, expertmeetings en andere bijeenkomsten met externe relaties te organiseren.

Je start met een jaarcontract, met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en werkervaring en past bij de zwaarte van de functie.

Wat vragen we van jou?

Je bent een teamplayer, hebt organisatietalent, kunt prioriteiten stellen, bent flexibel en kunt adequaat reageren op veranderingen. Je bent verbindend en ondersteunend. Daarnaast heb je oog voor kansen en ben je in staat je eigen mening en inzichten op constructieve wijze te delen. Je hebt gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en bent in staat om het netwerk met leden en relaties te onderhouden. Ervaring met de dynamiek van een branchevereniging is hierbij een pré.

Verder beschik je over uitstekende sociale, collegiale en communicatieve vaardigheden. Je hebt een goed taalgevoel en bent in staat zelfstandig representatieve teksten te schrijven. Daarnaast ben je zelfstandig, representatief, integer en accuraat. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde opleiding tot directiesecretaresse en/of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie.

Ben je op zeer korte termijn beschikbaar en kan jij je vinden in het profiel dan komen wij graag in contact met jou! Je kan reageren via de sollicitatiebutton of stuur je CV naar utrecht@trend.nl

Vacaturenummer: 1747309
Uren per week: 32.00
Werkervaring: Ervaren
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: UTRECHT
Contactpersoon: Liane Lekkerkerker
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Liane Lekkerkerker
Telefoon: 030-2311913
E-mail: utrecht@trend.nl
Deel deze vacature
Directiesecretaresse

Solliciteren