Vacature

Doktersassistent waarneming

Wat bieden we jou?

Een opdracht voor de periode van 2 weken voor een gediplomeerd Doktersassistent(e). De praktijk bevindt zich in een prachtige omgeving in Zeist. Je werkt in een gedreven en hecht team met een goede werksfeer. Indien je beschikbaar bent voor 32-38 uur per week, komen wij graag in contact met jou!

De praktijk bestaat uit 4 huisartsen, 5 doktersassistenten, een POH GGZ en een POH Somatiek. Je werkzaamheden bestaan uit triageren aan de telefoon en aan de balie, afspraken inplannen, assistentenspreekuur voor kleine medische handelingen en diverse administratieve taken. Zij werken met het programma Promedico.

Salaris is conform de CAO Huisartsenzorg.
De praktijk heeft een antroposofische inslag en naast reguliere zorg is er een mogelijkheid tot antroposofische therapieën/geneesmiddelen. Het is van belang dat je hier voor open staat.

Wat vragen we van jou?

  • minimaal twee jaar relevante stage- en/of werkervaring in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
  • aantoonbare ervaring met Promedico;
  • ervaring met triage volgens de NHG triagewijzer.

Vanzelfsprekend ben je service- en patiëntgericht, je kunt goed samenwerken en goed omgaan met feedback.Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden over deze opdracht? Reageer dan direct via de knop 'solliciteer' of mail je cv naar zeist@trend.nl. Indien je nog vragen hebt, dan kun je bellen naar 030-6922222.
Vacaturenummer: 1746096
Uren per week: 36.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Karin Blom
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Karin Blom
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Doktersassistent waarneming

Solliciteren