Vacature

Verpleegkundige

Wat bieden we jou?

Ben jij in het bezit van een MBO of HBO diploma tot verpleegkundige en ben je op zoek naar een verantwoordelijke, afwisselende en flexibele baan? Wij zijn per direct op zoek naar meerdere Verpleegkundigen. We zoeken zowel kandidaten voor een vaste baan en kandidaten welke vanuit de pool willen werken. (indien je je inschrijft voor de pool: afhankelijk van het aantal beschikbare diensten en jouw beschikbaarheid word je ingedeeld, uiteraard altijd in overleg).

Jij gaat binnen deze functie zelfstandig bij cliënten (veelal thuis) langs om verschillende taken uit te voeren in de omgeving van Rotterdam. Daarnaast heb je een belangrijke rol in de coördinatie van zorg. Je bent een belangrijke schakel tussen cliënt, teamleden en andere zorginstanties. Na het moment van indiceren ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor de invulling van de zorgvraag van de cliënt.

Het salaris is volgens CAO VVT, FWG schaal 45. Het betreft een baan voor langere tijd met uitzicht op een vast dienstverband!

Wat vragen we van jou?

  • Jij bent in het bezit van een (MBO of HBO) diploma tot verpleegkundige;
  • Een BIG registratie heb je;
  • Jij beschikt over relevante werkervaring;
  • Zorgvuldig, enthousiast en flexibe, daan kan jij je zeker in terug herkennen;
  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs en een auto.

Heb jij een hart voor de zorg en ben je flexibel inzetbaar? Reageer dan snel door je CV te mailen naar capelle@trend.nl of te reageren via de sollicitatiebutton. Voor meer info, bel 085-0477521.
Vacaturenummer: 1745944
Uren per week: 24.00
Werkervaring:
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: Rotterdam
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Inez de Boer
Telefoon: 0850477521
E-mail: capelle@trend.nl
Deel deze vacature
Verpleegkundige

Solliciteren