Vacature

(Senior) Intercedent(e)

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als (senior) Intercedent voor onze vestiging aan de stadsring van Amersfoort!
Na het weekend word je begroet door Laura (Intercedente) die door haar nieuwsgierige karakter alles wil weten over jouw weekend, maar deze kracht ook inzet om jou te helpen de juiste vragen te stellen aan jouw klanten en kandidaten. Na het gezamenlijke ochtendoverleg maak jij samen met Lisanne (Vestigingsmanager) jouw planning. Met haar haar positieve, sociale maar ook doelgerichte karakter helpt zij jou om je commerciële skills optimaal te benutten zodat jij je blijft ontwikkelen in deze functie.

In de rol van (senior) Intercedent bij Trend People is geen dag hetzelfde! Jij bent actief als accountmanager, recruiter, werkgever en adviseur. Je bemiddelt in de sectoren zorg, kantoor, techniek en logistiek.

Met jouw commerciële instelling en klantgerichtheid haal je wekelijks nieuwe vacatures binnen met als doel deze in te vullen. Je staat achter de toegevoegde waarde van Trend People en bent in staat deze succesvol uit te dragen aan werkgevers en werkzoekenden. Als (senior) intercedent ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat jij zelfstandig bezoeken aflegt bij klanten en prospects.Om je klanten te bedienen heb je passende kandidaten nodig. Je bent dan ook dagelijks op zoek naar de beste kandidaten om je vacatures mee in te vullen. Zo zoek je op diverse jobboards, Social media en bedenk je creatieve inkoopacties. Je verdiept je in de diverse werkmaatschappijen van Trend People en houdt vanzelfsprekend je kennis ten allen tijden up to date.
Ons team is te omschrijven als enthousiast en gedreven. Successen worden gevierd en naast een gezonde dosis humor gaan wij voor het beste resultaat! De vestiging in Amersfoort is nu twee jaar actief waardoor er veel new business zal plaatsvinden.

Wat bieden wij jou nog meer?
Trend People helpt je bij het opbouwen van je vakkennis. Om te beginnen start je met een intensieve inwerkperiode, verzorgd door je eigen vestigingsmanager op locatie en een trainer. Na de eerste maanden start je met Trend Academy, om je zo uit te blijven dagen en je groei en ontwikkeling te blijven stimuleren. Er is een mogelijkheid om 40 uur per week te werken verdeeld over 5 dagen. We bieden een marktconform salaris én een provisieregeling. Naast 25 vakantiedagen op fulltime basis, heb je ook 6,5 ADV dag. Overige secundaire arbeidsvoorwaarden betreffen een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering en een wervingspremie bij het aandragen van nieuwe collega’s.

Wat vragen we van jou?

Help jij ons Trend People een begrip te maken op de arbeidsmarkt in en rondom Amersfoort?

Ter uitbreiding voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij een commercieel ingestelde (Senior) Intercedent!
Naast commerciële slagkracht, een gezonde dosis humor en het enthousiasme om aan de slag te gaan beschikt de ideale kandidaat over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een commerciële functie en/of stage en niet bang zijn de telefoon te pakken;
  • Het vermogen vlot te communiceren zowel in woord als in geschrift;
  • Een klant- en resultaatgerichte instelling, waarbij je zorgt dat je klant tevreden is, maar ook een optimaal resultaat behaalt;
  • Een flexibel en stressbestendig karakter;
  • In staat zijn om dagelijks een planning te maken en prioriteiten te stellen;
  • In bezit van een rijbewijs B.
Vacaturenummer: 1745259
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: Amersfoort
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Lisanne Krimpenfort
Telefoon: 085-2733121
E-mail: amersfoort@trend.nl
Deel deze vacature
(Senior) Intercedent(e)

Solliciteren