Vacature

Assemblagemedewerker

Wat bieden we jou?

Voor een internationale technische organisatie zijn wij op zoek naar een assemblagemedewerker tot minimaal eind 2019/begin 2020. Tijdelijke baan, fulltime, per direct.

Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het afwerken van metalen pijpen. De pijpen worden op een andere afdeling in elkaar gezet met bevestigingsmaterialen en jij bent er voor verantwoordelijk dat de pijpen glad gevijld worden (met handvijl en schuurpapier). Het is belangrijk dat je secuur kunt werken.

Je werktijden zijn van 7.00 uur tot 14.30 uur (maar als je later wilt starten en langer door wilt gaan is dat ook bespreekbaar). Het salaris dat geboden wordt, ligt maximaal op € 2.200,- bruto o.b.v. 40 uur.

Wat vragen we van jou?

Belangrijk is dat je secuur kunt werken, handig bent en direct aan de slag kan. Heb je een tussenjaar, dan nodigen wij je ook uit om te reageren.

SOLLICITATIEPROCEDURE

Wij werken in opdracht van deze organisatie. Ben jij per direct beschikbaar en handig, dan zoek ik jou! Stuur je cv naar houten@trend.nl t.a.v. Riana den Boef of bel 030 - 634 00 02. Na een eerste kennismaking op onze vestiging in Houten, volgt er een gesprek bij de organisatie.

Vacaturenummer: 1742354
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Techniek
Standplaats: HOUTEN
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Riana den Boef
Telefoon: 030-6340002
E-mail: houten@trend.nl
Deel deze vacature
Assemblagemedewerker

Solliciteren