Vacature

Project medewerker

Wat bieden we jou?

Een baan als project medewerker bij een organisatie in regio Zeist! (vaste baan, 32-40 uur, fulltime)

Voor een snelgroeiende organisatie in de regio Zeist zijn wij op zoek naar een enthousiaste project medewerker! Het betreft een kleine organisatie die is uitgegroeid tot één van de meest populaire leveranciers van montagesystemen. Je komt terecht in een klein enthousiast team met grote ambities en waarbij samenwerken van groot belang is.
In deze functie hoef je geen ervaring te hebben op het gebied van tekenen maar enig technisch inzicht is wel een vereiste. Jij gaat je bezig houden met het vaststellen en tekenen van de meest ideale lay-out voor de opstelling van panelen op daken. Dit doe je in overleg met de klant en de calculator. Naast het vaststellen en tekenen, ga jij dit project uitwerken, verzorg jij de materialen lijsten en geef jij (technisch) advies aan de klant. Jij gaat verantwoordelijkheden dragen m.b.t. het volledige orderproces. Zodra het tot een concrete bestelling komt, nemen twee collega’s van de binnendienst het stokje van jou over.

Ons aanbod:

  • Een zeer uitdagende en afwisselende functie.
  • Veel zelfstandigheid en korte lijnen.
  • Leuk kantoor met de leukste collega’s op een centrale plek
  • Fulltime functie van 32 - 40 uur
  • Goede primaire en secundaire voorwaarden

Wat vragen we van jou?

Voor deze functie hoef je geen dijk aan werkervaring te hebben. Interesse in duurzaamheid en (persoonlijke) groei vinden wij belangrijker. Je wordt namelijk van A tot Z opgeleid in deze functie en er valt veel te leren. Verder is het belangrijk dat jij je herkent in onderstaande:

  • In het bezit van een MBO 4 diploma
  • Jij bent communicatief sterk, secuur en goed met systemen
  • Jij hebt interesse in techniek
  • Jij bent enthousiast, leergierig, handig met systemen en klantvriendelijk

De werktijden zijn van 8:30 uur t/m 17:00 uur en het betreft een informele werksfeer waar men graag houdt van een lolletje tussendoor.
Is dit helemaal jouw baan? Bel dan meteen met Trend People 030-6922222. Of mail je cv naar zeist@trend.nl. Je kan ook reageren via de sollicitatie button.
Vacaturenummer: 1743129
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Techniek
Standplaats: ZEIST
Contactpersoon: Babette Mathyi
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Babette Mathyi
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Project medewerker

Solliciteren