Vacature

Accountmanager buitendienst

Wat bieden we jou?

Een fulltime baan als accountmanager buitendienst bij een organisatie in Almere.
Ben jij een echte klantadviseur en vindt je het ook leuk om langs de klanten te gaan? Dan is dit wellicht de baan voor jou! Je adviseert klanten, handelaren en high end eindgebruikers in Nederland over het product zowel op technisch als logistiek gebied. Het leveringsprogramma van het bedrijf wordt door jou actief gepromoot en aangeboden. Je gaat op pad met een planning en verzoeken van verkopers binnendienst, en daarnaast verzamel je zelf marktinformatie. Duurzame relaties aangaan is waar waarde aan wordt gehecht, je beoordeelt en behandelt aanvragen van (potentiële) klanten.

Wat vragen we van jou?

  • Je bent geïnteresseerd in techniek, ook buiten jouw werk;* Je hebt een commerciële of technische HBO opleiding; * Je hebt ervaring binnen een technisch bedrijf;* Je hebt ervaring als accountmanager in de buitendienst. Je komt te werken samen met andere verkopers in binnen- en buitendienst en je vertegenwoordigd het bedrijf op beurzen. met binnen een groeiend bedrijf met in totaal ongeveer 90 collega’s. De lijnen binnen het bedrijf zijn kort, en de kantoorruimte is modern. Er zijn mogelijkheden tot het volgen van een opleiding en voor ontspanning kun je tussen de middag een potje tafeltennissen of badmintonnen. Er wordt een concurrerend salaris geboden, 25 vakantiedagen, 12 atv-dagen en winstuitkering.
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan door je cv met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Solliciteren.
Vacaturenummer: 1741990
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Sales
Standplaats: ALMERE
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Accountmanager buitendienst

Solliciteren