Vacature

Office manager

Wat bieden we jou?

Een duizendpoot die het overzicht kan bewaren en ook nog eens zowel de Nederlandse taal, maar ook de Engelse taal goed beheerst? Lees snel verder.

Er komen telefoontjes en mails binnen die beantwoord moeten worden. Er staat ineens bezoek voor de directeur voor de deur die moet worden ontvangen. Daarnaast moet er deze week ook een document worden geredigeerd en een offerte in het Engels worden geschreven. Je beheert ook nog eens de agenda’s van de directeur en andere medewerkers en je houdt ook de vergaderruimtes en de voorraden van kantoorartikelen en andere benodigdheden in de gaten. Al met al een drukke baan met veel verantwoordelijkheden.

Het bedrijf houdt zich bezig met het adviseren van energieproducenten en de projecten die hierbij komen kijken. Het kan daarom ook wel eens voorkomen dat het bedrijf op een beurs staat, of een spreker levert. Je bent dan ook bezig met de organisatie hiervan, en zorgt dat alles op rolletjes loopt voor de desbetreffende medewerker(s).

  • Functie voor 24 uur per week;
  • Functie op een kantoor in Woerden;
  • Salarisindicatie tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Wat vragen we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren beschik je over een groot organisatorisch talent. Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau en je hebt ervaring binnen een soortgelijke functie. Je moet het overzicht kunnen bewaren, omdat je een breed takenpakket hebt, waar het ook belangrijk is dat je prioriteiten kan stellen. Onderling wordt er Nederlands gesproken, maar de hoofdtaal waarmee wordt gewerkt is Engels. Daarom is een goede beheersing van de Engelse taal, in zowel woord als geschrift, vereist. Je bent voor 24 uur in de week beschikbaar en wilt bij een kantoor in Woerden werken.

Daarnaast kom je te werken op het secretariaat waar je met een andere collega direct samenwerkt. Deze collega is verantwoordelijk voor de financiële aspecten van het bedrijf.

  • Hbo of WO werk- en denkniveau;
  • Goede beheersing van de Engelse taal, in zowel woord als geschrift.

Ben jij de officemanager die we zoeken, solliciteer dan door op de rode knop te drukken; te bellen naar 0348-422216 of je cv te mailen naar woerden@trend.nl.
Vacaturenummer: 1739252
Uren per week: 24.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: WOERDEN
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Office manager

Solliciteren