Vacature

Verzorgende IG

Wat bieden we jou?

Een vaste baan als verzorgende IG in de omgeving Gooi- en Vechtstreek bij een dynamische thuiszorgorganisatie. Ben jij flexibel inzetbaar en heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan snel verder!
Binnen deze baan ga je cliënten in hun eigen huis verplegen. Je zet je volledig in voor de cliënten en de organisatie. Je onderhoud contact met huisartsen, ziekenhuizen en buurtteams. Binnen jouw functie krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar jouw collega’s staan ook voor jou klaar wanneer dit nodig is. Je bouwt aan een vertrouwensband tussen medewerker en cliënt, hiervoor wordt ruimte gecreëerd in het rooster welke jij samen met de planner opstelt.
Mocht je alleen in de avonden of weekenden beschikbaar zijn of wil je naast jouw medische studie een leuke (bij)baan? Er zijn veel mogelijkheden, dus reageer vooral!

De volgende taken komen voor in jouw functie: * Verpleegtechnische handelingen (insuline, injecteren);

  • Wondverzorging;
  • Stomazorg;
  • Ondersteuning bij uitscheiding (katheter etc.);
  • Het wassen en aankleden van cliënten.

Wat vragen we van jou?

  • Woonachtig in de regio ’t Gooi of omstreken;
  • Een Flexibele instelling, passie voor jouw werk;
  • Een diploma als verzorgende IG;
  • Eigen vervoer (Auto, brommer of fiets);
  • Goed inschattings- en signaleringsvermogen;
  • Je maakt graag een praatje, en bent dus sociaal ingesteld.

Je komt te werken binnen een prettige werkomgeving en met leuke collega’s. Binnen de organisatie zijn er korte lijnen, zodat de communicatie snel en soepel verloopt. Je gaat werken met een vaste wijk waardoor je een band op kan bouwen met jouw cliënten. Er is ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en om mee te denken in vormgeving en oprichting van hun nieuwe organisatie. Het salaris is conform de cao VVT en de werktijden zijn flexibel in overleg. Tijdelijke functie met uitzicht op vast dienstverband. Je krijgt een smartphone van de zaak waarmee je kan internetten en bellen.

Kan jij je helemaal vinden in bovenstaande vacature? Reageer dan snel! Dit kan door je CV met motivatie te mailen naar almere@trend.nl of bel 085-2735839. Uiteraard kan je ook reageren via de button Sollicitatie.
Vacaturenummer: 1737288
Uren per week: 36.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: HUIZEN
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mariëtte Hagen
Telefoon: 085-2735839
E-mail: almere@trend.nl
Deel deze vacature
Verzorgende IG

Solliciteren