Vacature

Product manager

Wat bieden we jou?

Met jouw kennis van de branche zorg jij voor een optimaal assortiment tuinplanten. Samen met het assortimentsteam bepaal je hoe het assortiment er uit moet zien en vervul je een actieve rol richting de kwekers. Naast het benaderen en binnenhalen van nieuwe kwekers, houd je contact met bestaande relaties. Hiervoor bezoek je regelmatig kwekers om ze te enthousiasmeren en ze te begeleiden met verkoopconcepten of mogelijkheden om extra assortiment te voeren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het afhandelen van reclamaties.

Deze groothandel in tuinplanten en kerstbomen is een belangrijke leverancier voor levend groen aan tuincentra, Retail en handelsbedrijven in heel Europa. Ze organiseren handelsbeurzen en hebben een eigen webshop. De organisatie is laagdrempelig, betrokken en klantgericht.
In de functie van productmanager bieden zij een uitdagende rol binnen een toonaangevend bedrijf met trouwe klanten, leveranciers en collega's. Gezien de groei en constante ontwikkeling van de organisatie liggen er volop kansen!

  • Fulltime functie (32-40 uur)
  • Vaste baan
  • Betrokken organisatie met passie voor het groen
  • Open, hardwerkend en klantgericht team
  • Salarisindicatie: € 2.500, - tot € 3.500, - bruto per maand op fulltime basis

Wat vragen we van jou?

Als productmanager heb je affiniteit met de branche en kennis van tuinplanten. Vanuit een servicegerichte instelling onderhoud je langdurige relaties met kwekers. Je bent oplossingsgericht en bent administratief vaardig. Daarnaast ben je een open persoon met een flexibele instelling.

  • Mbo+/hbo werk- en denkniveau
  • Affiniteit met de groenbranche en plantenkennis
  • Nauwkeurige manier van werken
  • Klantgericht, zelfstandig en betrokken

Heb jij een passie voor groen en is deze functie jouw nieuwe uitdaging? Solliciteren kan door jouw CV te mailen naar woerden@trend.nl ter attentie van Wilke van Esterik (Vestigingsmanager). Je kan ook een vacaturereactie plaatsen via onze website.
Vacaturenummer: 1736541
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Marketing / Communicatie
Standplaats: HAZERSWOUDE DORP
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Wilke van Esterik
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Product manager

Solliciteren