Vacature

Verzorgende IG

Wat bieden we jou?

Een baan als Verzorgende-IG voor een medewerker met hart voor de zorg in de regio Ermelo voor 16-36 uur per week. Deze vacature staat open op de afdeling Visueel beperkte ouderen met een bijkomende ouderdom problematiek en dementie.

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging en verpleging van de bewoners. Hierbij heb je het psychisch, somatisch als sociaal welbevinden van de bewoners ten aller tijden voorop staan. Je verricht binnen de bevoegdheden (en binnen het zorgplan) je verpleegtechnische handelingen en vult het zorgdossier aan. Belangrijk is dat je sociaal vaardig bent en je naast de handelingen die je verricht oog hebt voor de bewoners en ook tijd vrijmaakt voor de familieleden of andere contactpersonen

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een positief ingestelde en communicatief vaardige Verzorgende IG (verpleegkundige zijn ook welkom!) met minimaal een diploma verzorgende IG op zak. Uiteraard ben je nog bevoegd en bekwaam en kan je dit aantonen met de juiste diploma's en certificaten. Jij bent enthousiast, flexibel inzetbaar en je hebt respect voor de bewoners. De organisatie vindt het belangrijk om een warm thuis te bieden voor haar bewoners en diens familieleden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan direct via de knop ‘solliciteer’ of stuur je CV naar zeist@trend.nl. Indien je nog vragen hebt dan kun je bellen naar onze vestiging op 030-6922222.

Vacaturenummer: 1735977
Uren per week: 8.00
Werkervaring:
Vakgebied: Zorg / Welzijn
Standplaats: ERMELO
Contactpersoon: Tessa Beijert
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Tessa Beijert
Telefoon: 030-6922222
E-mail: zeist@trend.nl
Deel deze vacature
Verzorgende IG

Solliciteren