Vacature

Helpdeskmedewerker ICT

Wat bieden we jou?

In ziekenhuizen en hotels werken veel verschillende medewerkers in verschillende functies met verschillende personeelskleding. Waar je voorheen je kleding mee naar huis nam en zelf moest reinigen en strijken en weer mee moest nemen, daar kan dit tegenwoordig een stuk eenvoudiger!

Wat dacht je van een chip die je laat scannen waardoor, gevouwen en wel of hangend, jouw persoonlijke bedrijfskleding tot je beschikking komt? Super innovatief zijn de op maat gemaakte garderobe en uitgifte oplossingen die onze internationaal actieve opdrachtgever ontwikkelt voor de hospitality sector en gezondheidszorg. Een perfecte afstemming van software en hardware is hierbij essentieel en wat te doen als het systeem een foutmelding geeft? Dan maak jij het verschil! Om klanten vriendelijk van dienst te kunnen zijn en verder te helpen met hun vragen zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren helpdeskmedewerker die blij wordt van en interesse heeft in deze techniek.

Wat ga je doen? In deze functie werk je binnen een klein team, 3 directe collega's, en fungeer je in de basis als eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als per mail. Je verleent 1e en 2e lijns support; denk hierbij bijvoorbeeld aan het verstrekken van foutenrapportages, het geven van advies en uitleg omtrent werkinstructies en werkprocessen. Daarnaast verwerk je werkbonnen, bewaak jij nauwkeurig processen die in gang zijn gezet bij klanten en houd jij je ook bezig met het opstellen, vertalen en bijwerken van handleidingen. Je onderhoudt veel internationale contacten, waardoor een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Duitse taal een vereiste is. Tevens ben je verantwoordelijk voor het behouden en verkrijgen van een stabiele relatie met de klant. Daarnaast draai je eens in de acht weken een week lang mee in de storingsdienst, waarvoor je per dienst een vergoeding ontvangt.

Waarom reageren?
- Jij ziet jezelf dit helemaal doen!;
- Jij hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Duitse taal (en Frans zou ook fijn zijn);- Jij treedt graag direct in dienst bij de opdrachtgever, om te beginnen met een tijdelijk contract voor 7 maanden;
- Jij hebt relevante werkervaring binnen een andere technische organisatie opgedaan die voor deze functie goed als basis dient;
- Jij kan niet wachten om je te verdiepen aan de technische materie die ten grondslag ligt aan de omschreven innovatieve oplossingen;
- De opdrachtgever biedt jou een goed salaris, pensioenregeling en goede reiskostenvergoeding;
- En als kers op de taart zie jij 25 vakantiedagen met 2 extra dagen als je niet ziek bent geweest wel zitten!

Wat vragen we van jou?

Beheers jij de Nederlandse en Franse taal goed? Heb jij minimaal Mbo werk- en denk niveau, ben jij geduldig en blijf jij vriendelijk naar klanten toe en heb jij reeds relevante werkervaring opgedaan binnen een technische organisatie? Dan kom ik graag met jou in contact!

Reageer via de sollicitatie button of je kunt contact opnemen met Trend People in Nieuwegein via 030-6301510 of nieuwegein@trend.nl.

Vacaturenummer: 1735009
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Tiel
Contactpersoon: Mevrouw M. Potappel (Milou)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw M. Potappel (Milou)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Helpdeskmedewerker ICT

Solliciteren