Vacature

Accountmanager

Wat bieden we jou?

Ben jij een enthousiaste accountmanager met ervaring met verkooptrajecten met een langere looptijd? Het je affiniteit met techniek en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een organisatie gevestigd in Tiel en actief in de IT-sector zijn wij op zoek naar een accountmanager die sterk is in het vullen en beheren van de eigen agenda. Je standplaats wordt Tiel, maar je bent veel onderweg.

Wat ga je doen?
Voor je vertrekt naar de afspraken met nieuwe of bestaande klanten, controleer je jouw mail op dringende onderwerpen. Vanuit de auto heb je telefonisch contact met jouw collega’s. Met een manager en/of operationeel leidinggevende, bij de klant, bespreek jij het functioneren van de afgenomen systemen. Je checkt de dienstverlening en eventuele storingen en informeert de klant over wijzigingen en ontwikkelingen. Naar aanleiding van het gesprek zoek je nog een en ander uit en maak je indien nodig een offerte op en informeert je collega’s.

Onze opdrachtgever biedt professionele ondersteuning en alle benodigde faciliteiten om deze functie succesvol te kunnen bekleden. Daarnaast biedt deze een marktconform basissalaris met een provisieregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • 25 vakantiedagen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling;
  • Laptop, telefoon en auto.

Wat vragen we van jou?

De accountmanager die wij zoeken:

  • heeft een commerciële studieachtergrond op universitair of hbo- niveau;
  • heeft een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse, Engelse en een andere vreemde taal
  • is sterk in het opvolgen van bewakingsacties en kan goed zelfstandig werken;
  • heeft affiniteit met IT en techniek;
  • heeft ervaring met verkooptrajecten met een langere looptijd.

Als persoon ben je te omschrijven als stressbestendig, collegiaal, klantgericht en oplossingsgericht en flexibel ingesteld.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature en kom je graag in aanmerking voor de functie? Stuur dan snel je cv met reactie naar nieuwegein@trend.nl!
Vacaturenummer: 1734998
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: Tiel
Contactpersoon: Mevrouw M. Potappel (Milou)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw M. Potappel (Milou)
Telefoon: 030-6301510
E-mail: nieuwegein@trend.nl
Deel deze vacature
Accountmanager

Solliciteren