Vacature

(senior) Intercedent

Wat bieden we jou?

Een baan als (senior) intercedent(e) voor onze vestiging Maarssen (vaste baan, fulltime 32-40 uur per week).

Een functie waarbij geen dag hetzelfde is en waarbij je constant verschillende ballen in de lucht moet houden. Waar jij je planning ’s ochtends altijd keurig op orde kan hebben, maar deze ’s middags volledig anders kan zijn. Zie jij dit juist als een positieve uitdaging en denk je liever in oplossingen dan in problemen, dan is dit wellicht jouw toekomstige baan.

Dagelijks bestaat jouw werk uit het samenbrengen van vraag en aanbod, oftewel de juiste match maken tussen een organisatie, de openstaande vacature en een kandidaat. Om dit te realiseren, verdiep jij je in de bedrijfscultuur van de werkgever en het karakter van de kandidaat, zodat beiden goed bij elkaar aansluiten. Met je commerciële instelling en je klantgerichtheid haal jij wekelijks nieuwe vacatures binnen met als doel deze in te vullen. Uiteraard ben je in staat om de dienstverlening van Trend People te verkopen naar je klant en hier de toegevoegde waarde van te laten inzien. Als (senior) intercedente ben jij verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van een eigen klant- en prospectportefeuille. Dit betekent dat jij zelfstandig bezoeken aflegt bij klanten en prospects en verantwoordelijk bent voor het realiseren van de gestelde commerciële targets.

Om je klanten te bedienen, heb je passende kandidaten nodig. Je bent dan ook dagelijks op zoek naar de beste kandidaten om je vacatures mee in te vullen. En de beste kandidaat kan voor elke vacature weer anders zijn. Nu er op elk potje een dekseltje past. Zo zoek je op diverse jobboards, social media en bedenk je creatieve inkoopacties. Je verdiept je in de diverse werkmaatschappijen van Trend People en houdt vanzelfsprekend je kennis ten aller tijden ‘up to date’.

Wat bieden wij jou nog meer?
Bij Trend People is er een intensieve inwerkperiode verzorgd door een vestigingsmanager on the job en een trainer. Na je eerste maanden in je functie start je tevens met Trend Academy, om zo jouw uit te blijven dagen en je groei en ontwikkeling te blijven stimuleren. Er is een mogelijkheid om 32-40 uur per week te werken verdeeld over 4-5 dagen. We hanteren een functie gerelateerd conform salaris en een provisieregeling. Naast 25 vakantiedagen op fulltime basis, heb je ook 6,5 ADV dag. Overige secundaire arbeidsvoorwaarden betreffen een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot collectieve zorgverzekering en een wervingspremie bij het aandragen van nieuwe collega’s.

Wat vragen we van jou?

Wat vragen wij?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je hebt een commerciële instelling en niet bang zijn om de telefoon te pakken;
  • Je hebt het vermogen om vlot te communiceren zowel in woord als in geschrift;
  • Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling, waarbij je zorgt dat je klant tevreden is, maar je tevens een optimaal resultaat behaalt;
  • Je hebt een flexibel en stressbestendig karakter;
  • Je bent in staat om dagelijks een planning te maken en prioriteiten te stellen;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B of bereid deze op korte termijn te behalen.

Kom jij bij ons op de vestiging een kop koffie drinken en sfeer proeven? Dan zien we je graag verschijnen. Bij vragen kan je ons bellen op 0346-555007. Ook kan je jouw CV en een motivatie mailen naar maarssen@trend.nl. Uiteraard kan je tevens reageren via de button Sollicitatie.
Vacaturenummer: 1734905
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Sales
Standplaats: MAARSSEN
Contactpersoon: Tamara Cevahir
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Tamara Cevahir
Telefoon: 0346-555007
E-mail: maarssen@trend.nl
Deel deze vacature
(senior) Intercedent

Solliciteren