Vacature

Commercieel medewerker

Wat bieden we jou?

De hele dag door kunnen klanten de fysieke winkel binnenstappen, daarnaast gaat de telefoon vaak en worden er bestellingen via de webshop gedaan. Jij bent degene die deze klanten allemaal netjes te woord staat en voorziet van een goed antwoord of advies. Het doel is natuurlijk om zo veel mogelijk verkoop te genereren.

Als commercieel medewerker ben je het gezicht van de fysieke winkel. Je ontvangt klanten, inventariseert de behoeften en adviseert de klanten voor de beste oplossing. Het bedrijf verkoopt artikelen gericht op de bouw, industriesector en de agrarische sector. Daarnaast help je mee om het magazijn zo netjes mogelijk te houden. Denk aan het uitpakken van artikelen die binnenkomen of het beheren van de voorraad.

Dit bedrijf werkt in een klein team met een open cultuur. Het bedrijf heeft ambities om verder te groeien. Dit zal je ook zien in de manier hoe het bedrijf met zijn personeel om gaat. Het bedrijft vindt het belangrijk dat er ook naar de persoonlijke ontwikkeling word gekeken. Op het moment dat je klaar bent om door te groeien, zal hier ook alle ruimte voor zijn binnen het bedrijf.

  • Functie voor 40 uur in de week;
  • Een salaris tussen de €2.200 - €2.500 bruto, op basis van een 38-urige werkweek;
  • Veel ruimte voor ontwikkeling: in dit groeiende zijn doorgroeimogelijkheden aanwezig. Je bent zelf een onderdeel van je succes!
  • Er worden voldoende uitjes en activiteiten georganiseerd voor de collega’s;
  • Direct in dienst bij de werkgever.

Wat vragen we van jou?

Wat wij vragen:

  • Affiniteit met Bouw en industrie sector of agrarische sector;
  • Leergierig, nieuwsgierig en voldoende aanpassingsvermogen om bij te leren voor deze functie;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent communicatief vaardig;
  • Je bent 1 keer in de maand/5-6 weken bereid om op zaterdag te werken;
  • Je bent niet bang om een proactieve houding aan te nemen en hebt een energieke persoonlijkheid.

Als commercieel medewerker ga je altijd voor een tevreden klant. Je probeert elke dag de verwachtingen van de klanten te overtreffen. Vaak komen dezelfde klanten regelmatig terug en leer je na verloop van tijd de meeste klanten bij naam. Je komt te werken in een team wat een enorme inzet, kennis van zaken heeft en erg veel plezier beleeft om een klant een passende oplossing te bieden.

Ben je enthousiast geworden voor deze functie en zou je graag een deel uitmaken van het gemotiveerd en positief ingestelde team? Dan kom ik graag met jou in contact. Reageer snel door op de sollicitatieknop te klikken, te bellen naar 0348-422216 of mail naar woerden@trend.nl.
Vacaturenummer: 1734544
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Detailhandel
Standplaats: MONTFOORT
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Priscilla Manschot
Telefoon: 0348-422216
E-mail: woerden@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker

Solliciteren