Vacature

Sales support medewerker

Wat bieden we jou?

Een vaste fulltime baan als sales support medewerker bij een familiebedrijf in Amsterdam.

Ben jij commercieel ingesteld en vind je het leuk om collega’s te ontzorgen? Dan is dit de baan voor jou! Hoe ziet jouw dag er uit? Je begint de dag om 8 uur (op vrijdag om 07:30 uur) en bent ondersteunend voor de verkoop. Tijdens jouw werkweek krijg je te maken met diverse taken, zoals het voeren van de gehele correspondentie (telefonisch en per mail) en het voorbereiden, plannen en bewaken van acquisitie activiteiten. Jij bent daarnaast ook de contactpersoon voor de bestaande relaties en pakt administratieve taken op van de verkopers (verwerking offertes, facturen, orders en agendabeheer). De functie is heel divers, zo coördineer je de showroom orders en verwerk en bewaak jij de betalingen, maar receptie taken kunnen ook voorkomen. Klanten die op bezoek komen worden door jouw ontvangen op de vestiging. De dag eindigt om 17:00 uur (vrijdag 16:30).

Wat vragen we van jou?

  • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving (15 km woon-werkverkeer);* Je ziet werk liggen en durft initiatief te nemen;* Je kan meerdere taken tegelijk oppakken en bent een energiek persoon; * Je hebt een mbo+/ hbo opleiding afgerond (bijv. hotelschool);* Organiseren is iets wat jouw ligt; * Het is een pre als je affiniteit met de horeca branche hebt. Je gaat in teamverband werken bij een hecht familiebedrijf met inmiddels 6 vestigingen. Horeca staat binnen dit bedrijf centraal. Er is een fijne sfeer waarbinnen er ruimte is voor een grapje. Wil je jezelf blijven ontwikkelen? Dat kan! De organisatie biedt brede studiemogelijkheden.
Het salaris is marktconform en wordt afgestemd op jouw kennis en kunde. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn deels naar eigen keuze samen te stellen op basis van een pakket.
Heb je interesse in bovenstaande vacature? Laat het ons weten! Solliciteren kan via amstelveen@trend.nl of via onze website.
Vacaturenummer: 1733948
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Midcareer
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: Amsterdam
Contactpersoon: Mevrouw D. Wijdh (Desiree)
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw D. Wijdh (Desiree)
Telefoon: 085-2733122
E-mail: amstelveen@trend.nl
Deel deze vacature
Sales support medewerker

Solliciteren