Vacature

Commercieel medewerker binnendienst

Wat bieden we jou?

Ter uitbereiding van het team van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Het is een unieke organisatie die met eigen producten onder andere geluidshinder verhelpen!

In deze rol ben je samen met je collega in de buitendienst verantwoordelijk voor de afdeling Materialen. Het team Materialen richt zich op de technische branche, waaronder de industrie en de bouw sector.
Het is een veelzijdige functie met commerciële en technische aspecten. Vanuit de binnendienst overzie jij namelijk het verkoopproces en zorg je samen met je collega en leveranciers voor een gestroomlijnde dienstverlening van advies tot levering.
Ook herken je kansen in de markt en zet je jouw commerciële kwaliteiten in om deze kansen te benutten. Daarnaast neem je het voortouw in product- en procesverbetering op klant- en afdelingsniveau.

Administratieve taken komen daarnaast ook aan bod. Zo weet jij offertes op te stellen, orders te verwerken en af te handelen.

Kortom een zeer veelzijdige functie binnen een groeiende organisatie met een veelzijdige klantenkring!

Wat vragen we van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je over: * MBO+/HBO werk- en denkniveau* Technische affiniteit en/of ervaring is een pré* Een gestructureerde en servicegerichte instelling

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschriftDaarbij ben je te omschrijven als een gedreven, enthousiaste en resultaatgerichte kandidaat

Herken jij jezelf in deze functie? Reageer dan meteen of stuur je cv naar demeern@trend.nl. Contact opnemen kan natuurlijk ook door te bellen naar Trend People De Meern 030-6665624
Vacaturenummer: 1733862
Uren per week: 40.00
Werkervaring: Starter
Vakgebied: Administratief / Secretarieel
Standplaats: DE MEERN
Contactpersoon: Mevrouw J. Jansen (Janneke)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Interesse?
of stel een vraag over deze functie
Contactpersoon: Mevrouw J. Jansen (Janneke)
Telefoon: 030-6665624
E-mail: demeern@trend.nl
Deel deze vacature
Commercieel medewerker binnendienst

Solliciteren